Radu Banciu: Asta e de adormit copiii! Nu e popular să spui, după sar pe mine

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediţia de duminică seară, a emisiunii ”Lumea lui Banciu” de la B1 TV, despre festivalul Untold și civilizație."

"Am înţeles că lumea se plânge, unii au făcut apel la Primărie. Nu este în primul an când se întâmplă aşa ceva. Deranjul fonic, e vorba aici de taxe şi impozite pe care clujenii le plătesc şi şi-ar dori să aibă şi nişte linişte de banii ăştia. Toate astea sunt nişte prostii! Untold se desfăşoară într-o perioadă în care lumea e plecată în concediu. Dacă nu e plecată, e treaba ei. Luna august este o lună paralizată peste tot în Europa", a declarat Radu Banciu.

”Asta e de adormit copiii”

"Nimic nu e bine să faci în țara asta. Să fim mototoli, liniștiți, să ne culcăm la 21.00 sau 22.00. Așa trebuie, că așa e civilizat... Voi chiar credeați că aveți un oraș civilizat?! Asta e de adormit copiii. Așa e și cu Sibiu. (...) Brașovul, Clujul și Sibiul sunt trei orașe de căcat. V-am mai explicat. Știu că nu e popular să le spui, că după aia sar pe mine, dar eu știu mai bine decât ei.

(...) Lăsați-mă cu Brașovul, Clujul și Sibiul. Eu am stat în Cluj atâta timp... nu mi s-a părut un oraș civilizat în niciun sens. Era un oraș și atât. Civilizația e în Elveția, Austria, Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Irlanda. Nu e în România, mă", a zis jurnalistul la B1 TV.

Vezi și: Radu Banciu, referire la Andra și Loredana la B1 TV: E absurd!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel