Radu Banciu, amenințat cu moartea: Nu poți să dormi până nu mă pui cu botul pe labe?

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în cadrul emisiunii sale de la B1 TV, a vorbit despre mesajele dure pe care le-a primit.

"În secunda în care s-a terminat meciul, mi-au trimis mesaje cu porcule, că așa se vorbește cu mine. Am întrebat și asta, nu la CNA, am întrebat pe stradă. Credeți că, dacă eu vă fac pe voi în nu știu ce fel și îmi răspundeți așa, sunteți mai deștepți? Mă îndoiesc. Asta nu e o chestie bună nici în instanță, să știți. Nu că vă dau eu în judecată, mă dați voi pe mine. Dacă arăt textele, că m-ați făcut în halul ăsta, m-ați amenințat cu moartea, nu știu dacă e ok. Nu mă deranjează, dovadă că spun și astăzi ce continui să spun. Sunt jurnalist, îmi fac meseria", a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV.

"Asta mi se pare bizar"

"Pe mine nu mă împiedică să-mi continui activitatea. Asta mi se pare bizar. Cum nu poți să dormi până nu mă pui pe mine, chipurile, cu botul pe labe?", a zis jurnalistul.

"Este ceva ce nu ne permităm să comentăm la Simona Halep? Eu zic că nu", a mai spus Radu Banciu.

În ultima perioadă, jurnalistul a vorbit, în emisiunile sale, despre sportiva Simona Halep în contextul în care a câștigat trofeul de la Roland Garros. "Nu va schimba cu nimic viața românilor. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva. Analizat, din punct de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru. Am curajul să o spun încă o dată: am văzut și finala, nu e mare lucru. Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. (...) Pierduse anul trecut finala, ar fi pierdut-o și pe asta, și încă mai rușinos decât a pierdut-o anul trecut dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis. Asta e o oarecare (n.r. Sloane Stephens). (...) Simona Halep, întâmplător, vorbește românește. Ăsta e tot motivul pentru care trebuie să o iau razna?", spusese Radu Banciu în emisiunea sa de la B1 TV, luni seară.

Vezi și: Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel