Radu Banciu: Am experimentat eu / „Ce credeai că ți-o mâncăm noi?”

Rodica Mitu / 03 sep 2018 / 16:59 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a povestit, la B1 TV, o situație cu care s-a confruntat în România.

„La noi îți iei o mașină de spălat. Nu funcționează. După tot tu trebuie să dai telefoane ălora, e-mail-uri. (...) Vă contactăm noi în 15 zile. Dar nu mai vine nimeni, niciodată, bă. În România dacă îți trimite cineva... am experimentat eu. Mi-a trimis o carte prin Poștă. Știți ce s-a întâmplat?! Ăia nu voiau să-mi aducă cartea. I-am sunat de trei ori. Știți a fost trimisă cartea... da, da, o să vină.

Nu a venit o zi, nu a venit două zile, trei zile... Până la urmă, a venit unul: ia cartea, dar ce credeai că ți-o mâncăm noi? Deci așa sunt interpretate la noi lucrurile", a spus, duminică seară, jurnalistul Radu Banciu în cadrul emisiunii sale de la B1 TV, „Lumea lui Banciu".

Începând cu data de 11 iulie 2011, Radu Banciu prezintă la B1 TV, între orele 23.00 şi 00.00, emisiunea "Lumea lui Banciu". Jurnalistul dezbate, în stilul său caracteristic, principalele subiecte ale zilei.

 

Vezi și: Radu Banciu a revenit la B1 TV: Am ajuns un nimeni. Am venit aici ca un străinTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28