Radu Banciu a revenit la B1 TV: Am ajuns un nimeni. Am venit aici ca un străin

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a revenit din concediu. Luni seară, la B1 TV, a prezentat emisiunea „Lumea lui Banciu”, precizând că „nu toată lumea era pregătită să ne primească”.

„Nu toată lumea era pregătită să ne primească, dar nu are nicio importanță. În fiecare gară există câte un tren neanunțat care se întoarce, la un moment dat, de nicăieri. (...) M-am întors... nu știu în ce sezon suntem acum, poate 15. De data aceasta, nu ne mai aștepta nimeni. Am ajuns să o trăim și pe asta, e o rușine, în primul rând, pentru noi, nu pentru ceilalți, că nu are rost să dăm vina pe cei care ne dușmăneau oricum de ani", a spus jurnalistul luni seară.

„E, totuși, bizar. (...) Să nu te mai recunoască nimeni?! În situația asta am fost când am venit. Săraca Georgia Simionovici care prezentase zilele trecute jurnalul în locul nostru. Era gata să intre la 23.00 și am deschis eu ușa. (...) Înainte venea cu torturi la mine în emisiune. Ce vremuri. Am ajuns un nimeni în propria casă. Am venit aici ca un străin", a mai spus Banciu.

Începând cu data de 11 iulie 2011, Radu Banciu prezintă la B1 TV, de luni până joi, între orele 23.00 şi 00.00, emisiunea "Lumea lui Banciu". Jurnalistul dezbate, în stilul său caracteristic, principalele subiecte ale zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel