Putin, replică dură pentru Obama: "Cine este el să judece?"

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ironizat criticile venite din partea omologului său american, Barack Obama, cu privire la situaţia din Ucraina. Liderul de la Kremlin a contestat rolul omologului de la Casa Albă şi i-a transmis acestuia că, "dacă vrea să îi judece pe alţii, trebuia să se fi făcut judecător", transmite Mediafax.

Întrebat la Formul economic de la Sankt-Petersburg cum reacţionează la acuzaţiile lui Barack Obama privind implicarea Moscovei în violenţele din Ucraina, Vladimir Putin a răspuns: "Cine este el să judece, serios?! Dacă vrea să judece oamenii, de ce nu şi-a găsit un loc de muncă la vreo instanţă judiciară?".

Citește și: Rusia și China, acordul care îngheață UE și SUA

Președintele rus a avut un ton conciliant faţă de situaţia din Ucraina, oferind asigurări că va respecta alegerea ucrainenilor în scrutinul prezidenţial programat duminică.

Atitudinea lui Putin s-a schimbat însă când a venit vorba de Statele Unite ale Americii, liderul de la Kremlin acuzând Washingtonul de alimentarea violenţelor în Ucraina şi de agravarea problemelor economice la nivel global.

Vezi și: Decizie crucială a Rusiei privind alegerile din Ucraina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel