Delirul lui Putin continuă: Felicită militarii ruși pentru măcelul din Ucraina. ”Vreau să vă mulțumesc”

Vladimir Putin, Președintele Rusiei
Vladimir Putin, Președintele Rusiei

Vladimir Putin a transmis un mesaj cu ocazia zilei Trupelor Gărzii Naționale ale Rusiei.

Președintele rus Vladimir Putin a felicitat Garda Națională a Rusiei cu ocazia zilei lor profesionale, afirmând că țara este mândră de militarii și angajații departamentelor care participă la "o operațiune militară specială pe teritoriul Donbas și al Ucrainei", relatează site-ul Kremlinului, scrie Interfax.

„Vă felicit pentru sărbătoarea dumneavoastră profesională - Ziua Trupelor Gărzii Naționale din Rusia. Creată în urmă cu șase ani, Garda Rusă a devenit o verigă integrală, de încredere în sistemul de stat unificat pentru asigurarea ordinii și a legii, protejarea drepturilor și intereselor cetățenilor noștri”, a spus Putin într-un mesaj de felicitare.

VEZI ȘI: Putin, ”dementul cu buton nuclear” care avea ușa deschisă în Europa și-n NATO și dansa la nunțile politicienilor europeni. Chirieac: Când dictaturile dau pe dinafară, fiertura sare pe noi toți

Le-a mulțumit pentru măcelul din Ucraina



În plus, el s-a adresat „special și separat” Gărzii Naționale, ”care participă la o operațiune militară specială pe teritoriul Donbas și al Ucrainei”. În stilul său caracteristic, liderul de la Kremlin le-a mulțumit acestora pentru măcelul din țara vecină și pentru loialitate. Tot el a afirmat că țara este mândră de aceștia, asta deși a devenit cunoscut că mulți ruși sunt împotriva războiului din Ucraina.

VEZI ȘI: Un reactor nuclear din Harkov a fost bombardat de ruși. AIEA, îngrijorată și de situația de la centrala Cernobîl

"Da, situația reală de luptă este asociată cu un risc crescut. Știu bine cum te comporți într-o astfel de situație: cu cel mai mare curaj și profesionalism, cu pricepere, hotărâre și fără teamă, dând dovadă de eroism personal, competent, rezolvă clar toate cele mai dificile sarcini. Întreaga noastră țară vastă este pe bună dreptate mândră de fiecare dintre voi.”, a spus el Putin.

”Vreau să vă mulțumesc - vă mulțumesc pentru statornicia și serviciul impecabil față de Rusia, pentru loialitatea față de Patrie, pentru jurământul și datoria voastră”, a spus șeful statului.

VEZI ȘI: Putin a semnat un act prin care se impune pedepsirea celor care răspândesc ”informații false”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel