Vâlcu îl face praf pe Cioroianu după ce a taxat știrea din presa britanică despre Putin. ”Ne-a izbit pe toţi”

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat informația potrivit căreia președintele rus Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer.

"Eu zic că este o informaţie suculentă, este spectaculoasă, dar este dintr-un tabloid iar regulile jurnalismului britanic ne sfătuiesc să căutăm cel puţin trei surse. Vom vedea, în câteva săptămâni, în câteva luni. Deocamdată, cred că astăzi au fost şi alte evenimente mult mai importante decât această primă pagină dintr-un tabloid. Să te ferească Dumnezeu de tabloidele britanice. Ele sunt mai feroce decât crocodili de junglă", a spus Adrian Cioroianu în emisiunea Decisiv, prezentată de Cătălina Porumbel, la Antena 3.

"Ne-a izbit pe toţi imaginea lui Putin"

”Nu aş vrea să îl contrazic eu pe ”marele istoric” Adrian Cioroianu, dar atunci când au murit Andropov şi Cernenko semnele au fost descifrate de jurnalişti, care au văzut că garda de la Kremlin a primit cizme noi, s-a schimbat muzica la posturile de radio, într-un regim opac, totalitar. Astfel de semne sunt interpretate, descifrate şi permit o analiză.

Ne-a izbit pe toţi imaginea lui Putin. Nu este din cauza unui accident de chirurgie estetică. Este o față tumefiată. Am pus problema asta înainte de tabloidele britanice, dar, așa cum zicea domnul Cioroianu, nu m-am grăbit să o public. Medicii cu care am vorbit s-au gândit la limfom - se foloseşte cortizonul. Evident, sunt acum anticorpi monoclonali, medicamente noi, dar uneori se dau în tandem. Boli autoimune pot să fie chiar şi la vârsta lui. Cancer pulmonar sau mediastinal care apasă pe venele mari, pe vena cavă şi dă un edem. Însă, aici, ar fi avut şi dispnee, ar fi respirat cu dificultate, ceva ce la un discurs televizat se poate masca, dar la o întâlnire cu Macron, de exemplu, nu”, a spus Val Vâlcu, la Antena 3.

Conform analizei unui fost ofiţer de informaţii militare din SUA, citat de The Daily Star, boala i se citeşte pe chip: are o faţă tumefiată, care poate fi şi semnul tratamentului cu steroizi despre care s-a mai discutat. Udo Lilischkies, fostul director al postului german ARD din Moscova, a spus, în urmă cu câteva zile, că Putin ar putea avea probleme de sănătate serioase, scrie okmagazine.ro. El l-a descris pe Vladimir Putin drept un om singuratic, care s-a schimbat enorm în doar câteva luni.

Această faţă tumefiată poate fi rezultatul tratamentului cu steroizi sau al chimioterapiei. Sursa citată a explicat că, de asemenea, poate fi şi rezultatul durerilor puternice prin care ar trece preşedintele rus. Colaboratorul Pentagonului e de părere că Putin este în agonie şi menţionează că şeful de la Kremlin a avut în ultimul timp un comportament ciudat, o distanţă considerabilă pe care a luat-o şi faţă de apropiaţii săi şi cumva datele acestea şi aspectul său fizic le-ar da de înţeles specialiştilor că ipoteza unei boli ar fi perfect întemeiată.

Vezi și: Putin și operațiile estetice. Gâdea: "Pentru a înțelege un personaj trebuie întâi să te uiți la el". Medic: "Fața lui e BUHĂITĂ". Ce este DISMORFOFOBIA - FOTO

Medicamentele pe care le-ar lua Vladimir Putin. Medic britanic: Uitați-vă la fața lui. Este nemilos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel