Medicamentele pe care le-ar lua Vladimir Putin. Medic britanic: Uitați-vă la fața lui. Este nemilos

Medicamentele pe care le-ar lua Vladimir Putin. Medic britanic: Uitați-vă la fața lui. Este nemilos / Foto: Pixabay, de Дмитрий Осипенко
Medicamentele pe care le-ar lua Vladimir Putin. Medic britanic: Uitați-vă la fața lui. Este nemilos / Foto: Pixabay, de Дмитрий Осипенко

Un medic britanic îl acuză pe Vladimir Putin că ia steroizi.

Vladimir Putin a fost acuzat că a luat steroizi care îi fac pe utilizatori mai agresivi. Fostul ministru de Externe al Marii Britanii, medicul Lord David Owen, a spus că suspectează consumul de steroizi din cauza modificărilor formei feței lui Putin, care ar putea fi cauzate de medicamentele care stimulează masa musculară, scrie Mirror.

Lord Owen a declarat pentru Times Radio: „Uitați-vă la fața lui, vezi cum s-a schimbat, acum are o față ovală. Unii oameni au spus că ar fi chirurgie plastică sau Botox, nu cred deloc asta. Fie este pe steroizi anabolizanți ca culturist și este foarte mândru de mușchii lui, fie este pe corticosteroizi".

Când consumi aceste droguri, ajungi să ai această față. Reduc imunitatea și te fac vulnerabil în fața COVID-19.. Omul ăsta a fost izolat complet, nu vede pe nimeni, stă la kilometri distanță de toți. Asta înseamnă că este pe steroizi. Cred că personalitatea sa s-a schimbat, dar nu cred că este nebun. Este deștept și abil. E cineva pe care nu vrei să îl ai dușman. Este nemilos”, a mai spus Lord Owen.

Lordul Owen a spus că steroizii anabolizanți pot crește agresivitatea unei persoane. Declarațiile medicului vin după ce experții se tem că pandemia de Covid-19 a afectat sănătatea mintală a lui Vladimir Putin, stârnind paranoia care a dus la invadarea Ucrainei.

Îngrijorări privind sănătatea mintală a lui Putin

Președintele rus a avut contacte limitate cu oamenii în timpul celor mai grave evenimente din ultimii doi ani, cei din cercul său foarte apropiat trebuind să se izoleze înainte de a primi o audiență.

Insistența lui Putin de a ordona trupelor să intre pe teritoriul Ucrainei pentru a proteja oamenii supuși hărțuirii și genocidului, lucruri despre care nu există dovezi, a alimentat temerile privind sănătatea sa mintală.

El a mai spus că trupele sale sunt acolo pentru demilitarizarea Ucrainei, afirmații care au fost întâmpinate cu uimire de către liderii Ucrainei. Unii insistă că Putin resimte încă efectele „ceței pe creier”, ca urmare a COVID-ului îndelungat.

„Mi-aș dori să pot împărtăși mai multe, dar deocamdată pot spune că este destul de evident pentru mulți că ceva nu este în regulă cu Putin. El a fost întotdeauna un ucigaș, dar problema lui acum este diferită și semnificativă.", a scris pe Twitter, Marco Rubio, senatorul republican pentru Florida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel