Pușcaș pleacă de la Genoa, dar rămâne în Italia. Cu ce echipă s-a înțeles atacantul român

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

George Pușcaș se transferă la Bari pentru mai multe minute pe teren înainte de Campionatul European.

Atacantul român George Pușcaș a luat decizia de a schimba echipa pentru a beneficia de mai multe minute pe teren înaintea Campionatului European, iar destinația sa pare să fie echipa Bari.

Cu doar 8 apariții în tricoul celor de la Genoa în acest sezon de Serie A, Pușcaș nu a reușit să își facă simțită prezența în fața porții adversare, nefiind folosit frecvent de antrenorul Alberto Gilardino.

Deși nu a reușit să înscrie niciun gol în acest sezon, internaționalul român a avut 10 apariții în toate competițiile pentru Genoa, oferind o pasă decisivă.

Cu EURO 2024 în vizor, Pușcaș vrea să se asigure că va avea parte de mai multe meciuri în picioare, motiv pentru care s-ar fi înțeles cu echipa Bari.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunțat că transferul lui Pușcaș la Bari va fi oficializat în zilele următoare, marcând astfel întoarcerea atacantului român la echipa unde a mai evoluat și în sezonul 2015/16, tot sub formă de împrumut.

Cu o cotă de piață evaluată la două milioane de euro, Pușcaș ar putea deveni o prezență permanentă la Bari, cu condiția ca echipa să promoveze în Serie A.

La Bari, Pușcaș va împărți vestiarul cu Malcom Edjouma, colegul său de la FCSB, care a fost împrumutat și el la echipa italiană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel