Pușcaș: ”Aș încălca regulile de circulație dacă aș fi chemat de urgență la echipa națională!”

Interviu inedit cu atacantul naționalei, George Pușcaș, despre mașini, realizat de cei de la FRF.

”Prima maşină pe care mi-a cumpărat-o a fost un Mercedes alb, dar nu-mi place să spun suma, probabil la vreo 30.000. Continui tot cu Mercedes, îmi place interiorul, îmi place tot. Cred că şi eu şi Ionuţ Radu suntem la fel de buni şoferi. Nu am fost niciodată pe vreun circuit, dar mi-ar plăcea sa fac asta. Am ceva amenzi la activ, nu le-am numărat, dar îmi place să am răbdare în trafic, să nu-mi pierd cumpătul. Probabil de la Oradea la Bucureşti aş face vreo şapte ore, dar dacă domnul Contra îmi zice să mă grăbesc, aş încălca nişte reguli de circulaţie şi aşa ajunge în cinci ore şi jumătate.", a declarat Puşcaş.

”Sunt fan Hamilton, chiar dacă nu urmăresc Formula 1. Îmi place să văd realizările pe care le are acesta. Mie îmi plac mașinile pe benzină, la cele electrice încă nu m-am gândit. Cu siguranță, pe viitor, voi avea mai multe mașini. Le voi schimba. Prefer mașinile sport”, a mai declarat Pușcaș.

George Puşcaş face parte din lotul naţionalei României pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia, din preliminariile Euro 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel