PSG, lovită de un focar Covid. Lionel Messi, testat pozitiv alături de alți colegi

Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi

PSG ar putea avea mari probleme de lot după ce mai mulți fotbaliști au fost infectați. 

Starul argentinian Lionel Messi se numără printre cei patru jucători testaţi pozitiv la COVID-19 de Paris Saint-Germain înainte de reluarea antrenamentelor în vederea meciului de luni cu Vannes (D4) din 16-mile Cupei Franţei, transmite AFP.

Leo Messi, Juan Bernat, portarul Sergio Rico şi Nathan Bitumazala se află în izolare şi urmează protocolul sanitar stabilit, a precizat PSG într-un comunicat.

Messi se află în Argentina, alături de familie



Balonul de Aur 2021 a fost testat pozitiv la Rosario, în Argentina, unde şi-a petrecut alături de familie vacanţa sa.

El este constant în contact cu serviciul nostru medical. Când va fi negativ, el va putea reveni în Franţa. Nu ştiu dacă va putea juca în meciul cu Lyon din 9 ianuarie, a declarat antrenorul Mauricio Pochettino în conferinţa de presă de duminică.

Tehnicianul argentinian a admis că există îndoieli privind efectuarea unui stagiu de pregătire în Qatar şi Arabia Saudită prevăzut între 16 şi 19 ianuarie.

În acest sezon, Messi a jucat 16 meciuri în toate competiţiile şi a marcat şase goluri pentru PSG.

Pe 19 decembrie, Messi nu a jucat la precedentul meci din Cupa Franţei, iar startul din Ligue 1 după vacanţa de iarnă este prevăzut pentru 7 ianuarie, cu etapa a 20-a. Parizienii vor înfrunta Lyon în deplasare pe 9 ianuarie.

PSG nu va conta în perioada viitoare pe Achraf Hakimi, Idrissa Gueye şi Abdou Diallo, convocaţi pentru Cupa Africii pe Naţiuni 2022 (9 ianuarie-6 februarie), relatează Mediafax. 

Barcelona a găsit înlocuitor după plecarea lui Messi

Barcelona a fost nevoită să permită plecarea în acest an a celui mai bun marcator al clubului din toate timpurile, Lionel Messi, din cauza unor "obstacole financiare și structurale" și are datorii de peste 1,35 miliarde de euro.

Opțiunile din linia de atac a Barcelonei au fost reduse și mai mult odată cu retragerea atacantului argentinian Sergio Aguero, în vârsta de 33 de ani, din cauza unei afecțiuni cardiace.

Torres nu a mai jucat de când a suferit o fractură la picior, în finala UEFA Nations League, pierdută de Spania în fața Franței, în octombrie. Jucătorul de 21 de ani a marcat 12 goluri în 22 de meciuri internaționale.

Barcelona se află pe locul șapte în La Liga, după un început slab de campanie, care a dus la demiterea antrenorului Ronald Koeman, fostul căpitan al clubului Xavi Hernandez preluând frâiele echipei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel