Timiș: CEx PSD a decis noul PREȘEDINTE: Călin Dobra

Călin Dobra este noul președinte al PSD Timiș. El va asigura interimatul funcției. 

Organizaţia Judeţeană a PSD Timiş are, începând de marţi, preşedinte, după ce Comitetul Naţional Executiv al PSD a hotărât ca interimatul în fruntea acesteia să fie preluat de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra. 

"Este o decizie a Comitetului Executiv, până la organizarea alegerilor, dar chiar dacă e pe perioadă interimară, presupune multă responsabilitate. PSD Timiş este o organizaţie mare, care nu e uşor de condus. Noi, în Timiş, formăm o echipa solidă care are obligaţia de a duce la bun sfârşit un program asumat în 2016, un program bazat pe nevoile şi dorinţele timişenilor. Vom face în continuare echipă şi ne vom canaliza energia pe aplicarea proiectelor noastre. Am mare încredere că vom duce la bun sfârşit ceea ce ne-am propus, a declarat preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra. 

PSD Timiş a rămas fără preşedinte după schimbarea din această funcţie a fostului premier Sorin Grindeanu. Dobra va deţine interimatul până la organizarea de alegeri pentru desemnarea unui nou preşedinte, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel