EXCLUSIV  PSD, MANIPULARE cu o fotografie care a circulat săptămâni întregi. Iată adevărul!

"Funcțiile în PSD se obțin pe orice altceva decât pe baza criteriilor de performanță" - cam în această cheie se pot rezuma toate comentariile care au circulat, pe Facebook, lângă descrierea unei fotografii.

Pentru a discredita, cu price preț, Partidul Social Democrat, pe rețelele de socializare se lucrează la greu cu programele de editare foto. Adică se ia o imagine cât mai "indecentă" și se alătură ceva legat de PSD. În fotografia de mai jos, vedeți niște oameni care dansează și niște bărbați care țin mâinile între picioarele femeilor, unele dintre ele îmbrăcate în roșu... culoarea PSD. Pe un perete se vede scris, cu litere mari: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT.

(w670)

(w670)

De fapt, este vorba despre o nouă manipulare. Imaginea a fost editată. În poza inițială, peretele nu are scris nimic pe el. Poza nici măcar nu a fost realizată în România.

Cu toate acestea, oamenii au distribuit-o masiv, săptămâni întregi, pe Facebook pentru a arăta "cum se promovează în PSD, pe ce criterii".

Nu este singura dată când "armata" din mediul online se mobilizează în a crea falsuri dând senzația de veridicitate. Dacă ați mai întâlnit astfel de imagini, indiferent de ce partid este vorba, vă rugăm să ne scrieți.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel