PSD, Liviu Dragnea. Gușă, mărturisiri. Scenariu în care Dragnea va demisiona

Cozmin Gușă a declarat că există filmări de la celebra tăiere a porcului la care au fost prezenți Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi.

Totodată, Gușă spune că aceste filmări ar fi coincis cu prima închidere a dosarului TelDrum în 2013. Acesta precizează că în cazul în care ele vor apărea în presă, cariera politică a lui Dragnea s-ar încheia, acesta și-ar pierde susținerea partidului și ar fi forțat să demisioneze.

"Dacă, Doamne fereşte pentru Liviu Dragnea, apar filmările de la tăierea porcului, despre care s-a vorbit în presă, în special în EVZ că ar exista, tăierea porcului de către Dragnea în beneficiul unor oameni în slujba lui Băsescu: asta va fi un punct terminus al carierei sale de lider PSD, pentru că, ştiind că partidul nu va suporta aşa ceva, va fi obligat să demisioneze.

(...)

Acele filmări, conform informaţiilor mele, în care el era un vornicel care tăia porcul şi îmbia pe toată lumea ba cu ţuică, ba cu şorici, există şi ieşite la iveală îl vor forţa să îşi dea demisia. Din punct de vedere uman, te gândeşti că a făcut un gest perfect normal: a vrut să fie gazdă pentru anumite personalităţi. Doar că acele personalităţi, pentru partid, pentru PSD, erau indezirabile şi asta îl va face pe Dragnea, la rândul său, indezirabil. Asta este grija lui: nu programul de guvernare, care e imperfect, nu relaţia proastă cu Tudose şi membrii Guvernului, ci această posibilă devoalare publică a felului în care el a jucat cu oamenii lui Băsescu, în timpul în care colegii săi care l-au ajutat să devină preşedinte "traversau deşertul" din punct de vedere al unor dosare penale”, a precizat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel