Proiectul privitor la modificarea stării de incompatibilitate, respins

Vot electronic
Vot electronic

Proiectul de lege privtor la stabilirea termenului de prescriere după 3 ani în cazul conflictului de interese și a incompatibilităților nu a întrunit numărul necear de voturi pentru a trece de Plenul Camerei Deputaților. 

Proiectul inițiat de Cătălin Rădulescu și semnat peste 100 de parlamentari a fost respins cu 159 voturi pentru, 80 împotrivă şi şapte abţineri.

"Faptele săvârşite de persoanele încadrate la categoriile prevăzute la art.1, aflate în exercitarea demnităţilor publice sau funcţiilor publice ce determină existenţa conflictului de interese sau a stării de incompatibilitate se prescriu în termenul general de 3 ani de la data săvârşirii lor, în conformitate cu art. 2517 din Legea nr.287/2009 privind Codul civil", se preciza în proiectul respins de deputaţi.

"Să opriți prigoana împotriva aleșilor locali"

Deputatul liberal Florin Roman a spus că aleşii locali au devenit o ţintă. "De ce ne inflamăm şi de ce ne uităm la aceşti oameni care fac canalizări, străzi? Să opriţi prigoana împotriva aleşilor locali. Nu aici sunt problemele", a spus Roman.








Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel