PSD-ALDE, tensiuni. Varujan Vosganian, replică pentru Eugen Teodorovici: Îi aduc aminte discipolului meu...

Florin Răvdan / 06 aug 2019 / 10:11 Salveaza PDF Comentarii
Varujan Vosganian
Descriere foto: Varujan Vosganian

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, i-a dat o replică acidă ministrului de finanţe Eugen Teodorovici, pe tema rectificării bugetare. Continuă, astfel, tensiunile din interiorul coaliţiei PSD - ALDE. 

Deputatul și purtătorul de cuvânt al ALDE Varujan Vosganian îl asigură pe "discipolul" său ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici că anumite lucruri, cum ar fi neglijarea investițiilor, i-au fost întotdeauna "îndepărtate", conform Mediafax. 

"Dl Teodorovici spune că am fost ministrul finanțelor acum multă vreme și unele lucruri mi-au devenit îndepărtate. Îl asigur pe discipolul meu că, dacă nu-și mai amintește, anumite lucruri, cum ar fi neglijarea investițiilor, mi-au fost întotdeauna îndepărtate. Pe vremea când eu conduceam economia României, rata investițiilor ajunsese la 38% din PIB (față de 23% cât e acum) iar investițiile din buget urcaseră la dublu ca procent în PIB față de nivelul actual. Și, vorbind de deficite și datorii, datoria publică era, în 2008, de doar 13,5% din PIB față de 35% în prezent. Asta că tot vorbim din amintiri...", a scris, pe Facebook, fostul ministru de Finanțe și actual deputat ALDE, Varujan Vosganian.

De la ce a pornit scandalul

 

Reacția vine în contextul în care ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la RRA, că "a trecut ceva timp" de când Vosganian nu mai este ministru de Finanţe și "anumite lucruri au devenit cam îndepărtate". Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a negat că ar fi tensiuni în coaliția de guvernare PSD-ALDE pe tema rectificării bugetare, în contextul nemulțumirii deputatului ALDE Varujan Vosganian privind acest proiect.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27