Urmărește emisiunea live


PSD-ALDE, tensiuni. Varujan Vosganian, replică pentru Eugen Teodorovici: Îi aduc aminte discipolului meu...

Varujan Vosganian
Varujan Vosganian

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, i-a dat o replică acidă ministrului de finanţe Eugen Teodorovici, pe tema rectificării bugetare. Continuă, astfel, tensiunile din interiorul coaliţiei PSD - ALDE. 

Deputatul și purtătorul de cuvânt al ALDE Varujan Vosganian îl asigură pe "discipolul" său ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici că anumite lucruri, cum ar fi neglijarea investițiilor, i-au fost întotdeauna "îndepărtate", conform Mediafax. 

"Dl Teodorovici spune că am fost ministrul finanțelor acum multă vreme și unele lucruri mi-au devenit îndepărtate. Îl asigur pe discipolul meu că, dacă nu-și mai amintește, anumite lucruri, cum ar fi neglijarea investițiilor, mi-au fost întotdeauna îndepărtate. Pe vremea când eu conduceam economia României, rata investițiilor ajunsese la 38% din PIB (față de 23% cât e acum) iar investițiile din buget urcaseră la dublu ca procent în PIB față de nivelul actual. Și, vorbind de deficite și datorii, datoria publică era, în 2008, de doar 13,5% din PIB față de 35% în prezent. Asta că tot vorbim din amintiri...", a scris, pe Facebook, fostul ministru de Finanțe și actual deputat ALDE, Varujan Vosganian.

De la ce a pornit scandalul

Reacția vine în contextul în care ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la RRA, că "a trecut ceva timp" de când Vosganian nu mai este ministru de Finanţe și "anumite lucruri au devenit cam îndepărtate". Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a negat că ar fi tensiuni în coaliția de guvernare PSD-ALDE pe tema rectificării bugetare, în contextul nemulțumirii deputatului ALDE Varujan Vosganian privind acest proiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel