PSD, reacţie la atacurile lui Orban: PNL MINTE! Precizări despre OUG 114

PSD
PSD

PSD reacţionează la atacurile lansate de către Ludovic Orban la adresa social-democraţilor de la începutul şedinţei de Guvern de luni. 

"PNL minte pur și simplu când acuză PSD că prin contestarea la Curtea Constituțională a modificărilor la OUG 114 s-ar produce efecte negative în economie și în societate. Dimpotrivă, chiar PNL a prevăzut în propriul buget pe 2020 venituri din taxele pe activele bancare și din cele pe cifra de afaceri din energie.

PNL minte când spune că pensiile aleșilor locali vor pune presiune pe bugetul din 2020. Aceste pensii vor intra în plată abia din 2021! PNL minte când spune că PSD s-ar fi opus înghețării salariilor demnitarilor. PSD nu a atacat această modificare la CCR. În plus, PNL putea reglementa această măsură chiar prin Legea bugetului, care tocmai a fost promulgată!", transmite PSD.

"PNL minte când spune că PSD este iresponsabil"

PNL minte când spune că PSD este iresponsabil pentru că a contestat la CCR interdicția cumulării pensiei cu salariul de la stat. Dimpotrivă, PSD este interesat de soarta a sute de mii de copii care riscă să rămână fără dascăli și a miilor de comunități locale care riscă să rămână fără medici! În plus, interdicția este copiată de la guvernarea Boc, chiar dacă și atunci a fost declarată neconstituțională.

PNL vrea în schimb să-i scutească de taxe pe cei care au foarte mult – băncile și corporațiile din energie, în timp ce taie de la cei care nu au suficient – prin blocarea legii pentru dublarea alocațiilor pentru copii, adoptată de PSD!", se arată într-un mesaj transmis de către Partidul Social Democrat prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel