EXCLUSIV  Provocare pentru Delia după ce a scos Lololo. Controversă cu hitul verii... 2023 / video

Inquam Photos / Stefan Sandu
Inquam Photos / Stefan Sandu

În opinia mea, Delia nu a mai produs nimic fabulos.

Ce a făcut în ultima perioadă a fost să relanseze piese care, pe vremuri, făceau furori. Cu asta pare că se ocupă mai nou. Pândește piese vechi, care devin virale pe TikTok, apoi scoate clip la ele. Și, evident, mai adaugă două-trei tușe personale.

Așa a făcut și cu „Unde dragoste nu e nimic nu e” a lui Gheorghe Gheorghiu, așa a făcut și cu maneaua Oțelului Galați, așa face și acum cu „Fata de pe plajă” de la Azur, a transformat-o și pe-asta în „Lololo”.

Dar dacă nu mai poate să scoată ceva 100% propriu care să fie un mega succes, îi lansăm o provocare: de ce nu ia niște discuri vechi, alege ea o piesă, fără să o știe deja tot TikTokul, și o relansează? Adică de ce nu alege random Delia o piesă veche și o face ea virală? Nu să facă videoclip la una pe care deja au făcut-o virală românii pe rețelele sociale.

„Cenușăreasa” sau „Regina nopții” de la Azur. Sau orice altceva vechi. Sunt atâtea melodii din categoria maneaua Oțelului Galați sau „Fata de pe plajă” de la Azur care pot fi readuse la viață, fără ca înainte să fi devenit populare pe TikTok, iar apoi să vină Delia și să ia caimacul.

Artista și-a anunțat fanii pe social media că lucrează la un album pe care va fi inclus noul single „Lololo”, dar și single-ul anterior „OTZL GLTZ”, ambele  fiind practic relansări ale altor artiști.

În 2016, l-am întrebat pe Gheorghe Gheorghiu cum vede faptul că Delia i-a „relansat” melodia.

„Astăzi este la modă să se abordeze cântece vechi într-o nouă manieră. Sunt abordări speciale pentru cluburi. Tinerii când merg la club nu se duc, de fapt, la mănăstire să se călugărească... Este adevărat că nu am ştiut nimic despre videoclip. Astăzi se vinde foarte bine imaginea şi Delia asta a făcut... Mai departe no comment", ne spunea Gheorghe Gheorghiu în 2016.

VEZI ȘI: Fenomenul Oțelul Galați și Delia cu OTZL GLTZ. Ioana Alexandra Bordei: Am avut șocul vieții când am văzut ce s-a întâmplat cu piesa noastră / video - https://www.dcnews.ro/fenomenul-otelul-galati-si-delia-cu-otzl-gltz-ioana-alexandra-bordei-am-avut-socul-vietii-cand-am-vazut-ce-s-a-intamplat-cu-piesa-noastra-video_873037.html

„Am crezut că o să fie un cântec cum a fost cel al lui Daniel Iordăchioaie, 'Mare Albastră' pe care-l fredonează toata lumea de doi ani...", ne-a mai zis artistul la acea vreme.

„Oricum, sunt dezamăgit pentru că radiourile nu mai difuzează muzica mea şi a multor colegi de-ai mei. S-a pus monopol pe industria muzicală şi câţiva indivizi fac playlist-urile care trebuie să fie difuzate peste tot în funcţie de interesele lor materiale. Se învârt sute de milioane de euro între câţiva „băieţi deştepţi", iar la noi, compozitorii români, ajung nişte firimituri vai de mama lor...", a mai zis Gheorghe Gheorghiu pentru DC News.

VEZI ȘI: N-ar da publicul din România pe nicio altă ţară. Nelu Vlad (Azur): N-am fost impresionat de America. Aici ne cântă piesele până şi tinerii care acum 40 de ani nici nu erau născuţi - https://www.dcnews.ro/n-ar-da-publicul-din-romania-pe-nicio-alta-tara-din-lume-nelu-vlad-de-la-azur-n-am-fost-impresionat-de-america-aici-ne-canta-piesele-pana-si-tinerii-care-acum-40-de-ani-nici-nu-erau-nascuti_900156.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel