Proteste în mai multe orașe din România! Mii de oameni au ieșit în stradă

Bucureștiul nu este singurul oraș din România unde oamenii au ieșit marți seara în stradă. Acțiuni de protest au fost organizate și în Brașov sau Ploiești, iar mii de oameni au cerut demisiile mai multor politicieni după tragedia din clubul Colectiv.

Piața Sfatului din Brașov s-a umplut marți seară, protestatarii solicitând demisiile vicepremierului Gabriel Oprea, din cauza morții polițistului Bogdan Gigină, și primarului Sectorului 4, Cristian Popescu - Piedone, din cauza tragediei din Colectiv.

”Demisia, demisia”, ”Piedone nu uita, te așteaptă DNA”, ”Solidaritate” sau ”Jos corupții” - au fost doar câteva dintre scandările protestatarilor brașoveni.

Un marș al tăcerii, ”Silent Walk”, în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a avut loc și la Ploiești. La acțiune au participat aproximativ 2.000 de persoane, mobilizate cu ajutorul rețelei de socializare Facebook.

Ploieștenii s-au strâns în fața Palatului Administrativ și au plecat într-un marș tăcut până la statuia lui Mihai Viteazul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel