PROTESTE în București, Iași, Cluj, Craiova împotriva lui Oprea, pentru Gigină

Pe Facebook, internauții se mobilizează împotriva lui Gabriel Oprea, după ce senatorii au votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a acestuia. Fostul ministru de Interne e acuzat de săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind vorba despre accidentul în care polițistul Bogdan Gigină a murit. 

”Ieșim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi și nu-și mai pot cere singuri dreptatea”, începe descrierea evenimentului ”Protest: Oprea, ești cercetat, trebuie să fii judecat”. 

Protestul va avea loc în București, în fața Parlamentului, joi, de la ora 18:00 la ora 21:00, dar și în Cluj, Craiova, Iași. 

”Polițistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, când era antemergător pe motocicletă și deschidea drumul coloanei oficiale organizate pentru ministrul de interne, șeful său. Un polițist a murit, dar cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în fața justiției, din cauza celor din Senatul României, care se cred deasupra legii.

Fraților, nu sunteți. Nici dumnezei și nici invincibili.

De aceea, joi ieșim în stradă, chiar la voi acasă, domnilor senatori. Noi, simpli cetățeni indignați venim la intrarea dinspre Senat a Parlamentului României, să-l comemorăm pe Bogdan Gigină și să cerem dreptate.

Poate așa vă amintiți că nu există vreo diferență magică între noi și voi, că legea este aceeași pentru toți și că justiția trebuie lăsată să-și facă treaba”, mai precizează descrierea evenimentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel