Protestatara Angi Șerban a avut un accident de mașină. ”Nu știam dacă iubitul meu e în viață”

Angi Șerban / foto ilustrativ
Angi Șerban / foto ilustrativ

Protestatara Angi Șerban a avut un accident de mașină.

”Ne-am răsturnat cu mașina aseară, am supraviețuit toți cu leziuni ușoare. Ne-am dat de două ori peste cap, ne-am dus târâș câțiva m pe plafon și ne-am înfipt într-un cap de podeț, un sfert în apă (nu mare), trei sferturi afară. Mașina a rămas invers. Trei lucruri m-au frământat atunci în toată debandada aia în care am fost perfect conștientă:

1. Am înțeles rapid că ne răsturnăm și m-am întrebat cât de grav o să fie.

2. Liniștea aia care s-a așternut la sfârșit în care am simțit cum îmi bate inima în timpane pentru că nu știam dacă iubitul meu e în viață.

3. Panica imediată la gândul că cineva ar putea fi mort. Nu băuse nimeni, a fost ceață super densă, un drum prost și îngust, vizibilitate canci și o manevră greșită. În câteva secunde ne-am făcut ca-n mașina de spălat. Victime: Un telefon și mașina.

Eu nu cred în zei, dar ceva ne-a ajutat aseară pe toți și sunt recunoscătoare că suntem în viață, că avem niște cucuie, entorse și julituri, nici măcar o fractură, dar în viață și cu o poveste pe cinste.Dacă e să fiu sinceră cu voi, mă simt mai bine decât atunci când m-au chelfănit jandarmii în Piața Victoriei, la târgul pe care intenționa Sârma să-l monteze.

Atunci am stat împăiată 10 zile, acum cred că în 5-7 maxim sunt back in business.Iar pe iubitul meu îl iubesc de 4749403 de ori mai mult pt. că aseară ne-a scos din mașină pe toți într-un minut, nu mai mult!Sunt un fel de die hard, oricât de clișeic ar suna asta! Suntem!”, a povestit Angi Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel