Protest, violențe. Maria Vasii: Ne așteptăm la arestări ale jandarmilor

Protestul violent de vineri ar putea să aducă arestări ale jandarmilor, a înalților funcționari, conform teoriei avocatei Maria Vasii. 

Protestul din Piața Victoriei a dus la deschiderea de anchete care să lămurească situația cu privire la agresorii și faptele comise. Avocata Maria Vasii a declarat la Antena 3 că, în zilele următoare vor fi anchete și arestări la nivel înalt. 

Procurorii vor ajunge la acuzația de tentativă de omor 

"Ne așteptăm la anchete penale serioase, la trimiteri în judecată, poate la arestări cu zecile, jandarmi, înalți funcționari la nivel de prefect, miniștrii care au fost implicați în aceste acte de represiune. Din punctul meu de vedere procurorii vor ajunge la acuzația de tentativă de omor pentru că atunci când lovești pe cineva în zona capului, nu poate fi decât tentativă de omor. Vă rog să aveți în vedere că regulamentele Jandarmeriei și manualele de practici de intervenții exclud zona capului, ori loviturile care au fost aplicate unor oameni care nu aveau niciun comportament violent sunt asimilabile unor veritabile actede tentativă de omor", a declarat Maria Vasii la postul tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel