PROTEST în Prelungirea Ghencea. Oamenii cer modernizarea infrastructurii

Un nou marș de protest are loc în acest moment în Prelungirea Ghencea. Este cel de-al optulea protest din ultimii 4 ani.

Locuitorii zonei solicită din nou modernizarea infrastructurii rutiere şi pietonale, adică “stradă cu 4 benzi, trotuare, pistă de biciclete, pod peste Centură”.

Locuitorii zonei acuză faptul că în urma protestelor repetate, autoritățiile au demarat doar pe ”hârtie” procedurile de modernizare a străzii.

La protest au fost invitați primarul general, Gabriela Firea și noul director general al CNAIR, Stefan Ioniță, dar și primarul sectorului 6, primarul sectorului 5, președintele Consiliului Județean Ilfov, primarul orașului Bragadiru și primarul comunei Domnești.
 
Protestul este unul pașnic. Marşul se va desfășura între orele 11.00 și 15.00, pe traseul Ansamblul Primăvara (Prel. Ghencea nr. 100, sector 6) - intersecția Prelungirea Ghencea cu Șoseaua de Centură – Domnesti – retur Cartierul Latin (Prel. Ghencea nr. 53, Bragadiru, jud. Ilfov), pe o banda de circulatie si cu traversarea Șoselei de Centură.
 
[citeste si]
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel