Propunere din spatele gratiilor: acceptarea soluției "homo" în celulă

popovici
popovici

Lumea Justiției a publicat, joi, un material scris de către fostul director al Forum Invest, Bogdan Popovici, condamnat la ani grei de închisoare alături de soția sa, Marina, în dosarul ”Trofeul calității”, în care prezintă o propunere de ”modernizare a Constituției”, menită să ducă la eliberarea a 20.000 de paturi în penitenciare. Mesajul dur face trimitere la destrămarea căsniciilor și acceptarea soluției „homo” pentru deținuții din închisorile din România, care "și-au dat seama că trăiesc  într-o supraaglomerare de lagăr african".

[caption id="attachment_331165" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: luju.ro[/caption]

Aflat la Penitenciarul Jilava, Bogdan Popovici continuă să scrie despre modul de gândire al deținutilor privitor la felul în care au judecat cazul său magistrații Înaltei Curți, dar și despre modul de viață din spatele gratiilor.

Surprins în mod plăcut, ca de altfel și soția sa, de cum au urmărit mii de deținuți și familiile acestora situația lor de un an de zile de când sunt încarcerați, precum și de faptul că toți cei cu care a venit în contact până acum în pușcărie au ajuns la concluzia că sunt sacrificați la comandă pentru că n-au vrut să-l "dea" pe Adrian Năstase", Popovici notează că cei aflați în penitenciar au observat cât de rar s-a văzut el cu soția sa, dar și cât de supraaglomerate sunt penitenciarele.

"Puscariasii – amaratii – hotii si-au dat seama ca ei traiesc inghesuiti ca animalele, intr-o saracie de neimaginat, intr-o supraaglomerare de lagar african. Ca daca s-ar fi implementat la timp noul cod de procedura penala vreo douazeci de mii NU ar mai fi intrat in inchisori – locuri de detentie – puscarii – mititica – bulau. Ei spun ca aproape douazeci de mii de oameni NU ar mai fi fost puscariasi! Ca amanarea introducerii codului de procedura penala a avut scop politic! Cei care au avut puterea intre 2008-2012 puteau sa-i condamne discretionar la adapostul codului vechi pe adversarii lor politici. Ca multe pedepse sunt demonstrativ mai mari decat normal ca sa impresioneze Bruxelles-ul! Sa para ca lupta impotriva unei coruptii de fatada. Cei cativa procurori si judecatori folositi pentru asa ceva NU raspund legal fata de nici un fel de abuz pe care il comit", notează Popovici, potrivit sursei citate.

Soluție salvatoare pentru eliberarea a 20.000 de paturi în penitenciare

Fostul director al Forum Invest susține că deținuți – pușcăriași – săraci – hoți – deștepți", văzând că se îmbunătățește Constituția i-au propus o soluție eficientă pentru eliberarea a 20.000 de paturi în penitenciare: Uite cum ar trebui sa fie ca sa nu fie rau ca „Sa traim bine!” Mata’ divortezi de doamna ca tot nu o sa va lase astia sa va vedeti sau sa iesiti de aici. Te insori la moment in puscarie cu un baiat tanar, bun, care-ti face tot ce ai nevoie. Te-ncalzeste, te-ngrijeste. Baiatu’ se cere cu mata’ in pat, dormiti amandoi, ca sunteti familie. Se elibereaza si un pat, patul lui din puscarie. Cere si doamna sa se marite cu o fata buna din Targsor si se muta amandoua intr-un pat. Se mai elibereaza un pat, patu’ aleia tinere. Adica doua paturi sunt libere si mata esti familie homosexuala proaspata si doamna familie lesbiana noua. Nu mai trebuie sa va dea nici 48 h legale libere – permisie – afara pentru noii casatoriti in puscarie. Le petreceti acolo in pat ca aveti 80 de centimetri latime pentru amandoi, pe saturate", scrie sursa luju.ro

Exemplul ar fi urmat și de ceilalți "40000 de distruși", care susțin că jumătate dintre ei sunt "degeaba" încarcerați, dar nu sunt eliberați, pentru că cei responsabili "nu au curaj să recunoască". "Oricum ne-au lasat femeile ca nu ne vine randul la conjugala decat pe hartie la trei luni si pe bune o data la patru cinci luni sau niciodata. Ne insuram puscariasii-ntre noi, care cum poate. Da’ cel mai important, ne mutam in familie cate doi in patul de o persoana. Adica ne facem homosexuali cu acte toti. Femeile puscariase fac la fel. Se muta si ele cate doua in pat. E mai igienic. Si mai curat. Acuma sunt si ele lesbiene adevarate cu acte. Asta-i foarte economic, se elibereaza 20000 de paturi. Nu-i nevoie nici de gratiere si traim fara fonduri ca in familie de doi imparti altfel mancarea. Te misti mai putin ca-i patul stramt si consumi putin. Traiesti ca puiul la crescatorie. E ca lumea.

Sa stii matale ca acum vine plesneala, sa vezi ce ne iubeste Constitutia si ne doreste la Bruxelles! si traim bine. I-auzi! Noi astia 40000 nu mai iesim de la bulau, ca acum e casa de familii si cu doua zeci de mii de paturi libere pot aia afara sa curete Romania definitiv. (...) Si face Romania spalata – curata – tut. Mor toate tarile alealalte de necaz, ne bagam si la Cartea Recordurilor si ramanem la maretie vesnica. Si noi fericiti acilea pentru pana la sfarsit. Ei, ce zici, crezi ca accepta barosanii sa bage-n Constitutie modernizarea asta?”, explică fostul director al Forum Invest, demersul deținuților.

Pe cine și-ar dori Popovici în funcții de consilieri matrimoniali pentru noile "familii" din penitenciare

Recunoscând că propunerea l-a pus pe gânduri, Popovici povestește ce i-a trecut atunci prin minte: "Mi-am imaginat, cum zic ei “pe Haineala aia de la CSM” coordonand ganditorii Bogdan Ficeac, Cornel Ivanciuc sau analistii Dan Tapalaga, Dan Turturica, Grigore Cartianu chiar si pe iluminatul Ion Cristoiu sustinand propunerea pentru Cartea Recordurilor la multe categorii. Eradicand coruptia pentru totdeauna, curatand Romania de ultimile rele ramase, formand noi familii moderne si stapanind stralucirea de cristal a unei societati perfecte in cea mai moderna Uniune Europeana posibila".

În plus, Bogdan Popovici și-ar dori ca "procurorii penali, judecatorii penali si avocatii penali ramasi fara obiectul muncii dupa implementarea aceasta indrazneata sa fie angajati, evident pe salarii duble (obtinute din economiile de la procesele care nu se mai fac) la penitenciare – inchisori – puscarii – bulau – mititica – locuri de detinere. In functii de consilieri matrimoniali pentru noile familii tinere infiintate acolo".

"Draga opinie publica, sustii aceasta varianta de modernizare a Constitutiei? Sa traim bine? CEDO a stabilit ca in Romania in penitenciare exista 19000 de locuri de 4mp (2 mp pentru pat si 2 mp pentru om)”, conchide Bogdan Popovici în recentul său mesaj din închisoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel