Proiectul "Şcoala Discovery" pentru elevii claselor V-XII demarează luni

scoala_discovery_ccd41b1912
scoala_discovery_ccd41b1912

Parteneriatul "Şcoala Discovery" semnat între Ministerul Educaţiei și Discovery Channel, demarează luni, 16 ianuarie, elevii de clasele V - XII şi profesorii lor având la dispoziţie noi resurse pentru susţinerea educaţiei ştiinţifice.

Canalul Discovery Channel va difuza o oră de program educațional zilnic, începând de la ora 14,00. Emisiunea va fi reluată a doua zi de la ora 8,00, în timp ce sâmătă și duminică  programul va fi reluat tot de la ora 8,00. Luni va  fi o oră de matematică, marţi - chimie, miercuri - biologie, joi - fizică, iar vineri vor fi difuzate alte ştiinţe.

Informațiile canalului Discovery Channel pot fi completate cu materiale-suport, care pot fi descărcate şi utilizate la clasă de pe portalul scoala.discovery.ro de către profesori, programa canalului fiind asemănătoare cu cea de la școală.

Site-ul include o grilă de programe și un Ghid pentru profesori complet, despre fiecare episod, prezentând obiectivele lecției, seturi de întrebări care să îi apropie pe elevi de conținut, propuneri de activități în clasă și definiții pentru termenii de vocabular.

Proiectul "Şcoala Discovery" va fi aplicat în fiecare județ, în una-două școli-pilot, potrivit parteneriatului încheiat, și urmărește completarea mijloacelor tradiționale de predare din școlile românești., programul fiind aplicat cu succes și în alte state.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel