Proiect de milioane de euro, în pericol la Buzău. Ciolacu: Pur și simplu meschin

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Alianța PNL-ALDE din Consiliul Local din comuna Grebănu (Buzău) pune în pericol accesarea, de către Compania de Apa, a sumei de 14 milioane de euro. 

Vorbim despre suma alocată comunei Grebănu printr-un proiect european derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare al cărui valoare este de circa 300 milioane euro pentru întreg județul Buzău.

Reacția liderului PSD Buzău

Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, a reacționat la auzul acestei informații.

”A sacrifica dezvoltarea propriei tale comunități pentru interese și ambiții politice mărunte este pur și simplu meschin! Fac un apel la consilierii locali de la PNL și ALDE care blochează deliberat această investiție de milioane de euro pentru comuna Grebănu să înțeleagă bine faptul că oamenii care i-au votat așteaptă de la ei responsabilitate și acțiune în interes public. Sper să nu avem neplăcuta surpriză să vedem că aceasta va fi singura comună în care nu se va implementa acest proiect fundamental de 300 de milioane de euro prin care se va introduce apă și canalizare pe întreg județul Buzău. Ar fi o bătaie de joc fără margini, atât la adresa cetățenilor, cât și a primarilor și a tuturor celorlalți care ne-am luptat să facem acest proiect pentru buzoieni”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu.

Situația de la Grebănu este cauzată de schimbarea de atitudine a ALDE Buzău dupa ce organizația județeană a ajuns pe mâna deputatului Adrian Mocanu și senatorului Dorin Bădulescu, aleși parlamentari pe listele PMP.

VEZI ȘI: EXCLUSIV CNSAS, ADEVERINȚA ADINEI FLOREA. Răspuns oficial- Document

PNL, boicot într-un moment cheie pentru România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel