PROGNOZA METEO pe trei luni. VREMEA în octombrie, noiembrie, decembrie

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru următoarele trei luni: octombrie, noiembrie și decembrie. 

VREMEA PE TREI LUNI. PROGNOZA METEO OCTOMBRIE. În luna octombrie 2014 vom avea parte de temperaturi peste mediile multianuale în sud-estul și local în sudul și vestul țării. În restul teritoriului temperaturile vor fi în limite normale. Dacă media multianuală este 9,6 grade Celsius, în sud și sud-est, media va fi de 12 grade Celsius, iar în vest și est, de 10. 

În ceea ce privește precipitațiile, vor fi abundente în centrul, vestul și nord-estul țării, fiind peste normele climatologice. Media este de 43,5 l/mp, iar în zonele menționate va fi o medie de 60 l/mp. Nu aceeași situație va fi în sud și sud-est, unde media este de 40 l/mp. 

VREMEA PE TREI LUNI. PROGNOZA METEO NOIEMBRIE. În luna noiembrie 2014, la fel ca în luna precedentă, în sud-est și local în sud și vest, temperaturile vor fi peste medie. Temperatura medie multianuală este de 3,8 grade Celsius. În zonele menționate va fi cuprinsă între 4 și 6 grade Celsius. În centru și în nord vor fi de 2 grade Celsius. 

VIDEO SFÂȘIETOR. Legătura emoționantă dintre un copil cu sindromul Williams și un cal

În ceea ce privește precipitațiile, cu excepția sudului, sud-estului și vestului, vor fi excedentare. În zonele menționate, media va fi de 40 l/mp, iar în restul teritoriului vor ajunge la 60 l/mp, media fiind de 41,5 l/mp. 

VREMEA PE TREI LUNI. PROGNOZA METEO DECEMBRIE. Media multianuală în decembrie este de -0,8 grade Celsius, iar valorile termice din decembrie 2014 vor fi apropiate de această medie. Excepția ar putea face sudul și sud-estul, unde este posibil să fie temperaturi mai ridicate, cuprinse între 0 și 2 grade Celsius. 

În ceea ce privește precipitațiile, media multianuală este de 44,8 l/mp. În luna decembrie 2014, precipitațiile vor fi în limitele normale. Există posibilitatea să fie excedentare în centru- 60l/mp- și sub normă în sud și est- 40 l/mp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel