Profesorii de Limba engleză, așteptați la un eveniment de mare ținută

În perioada 2-3 septembrie 2016 va avea loc la Rin Grand Hotel București conferința națională a profesorilor de limba engleză, un eveniment educațional de mare ținută, aflat la a IX-a ediție consecutivă. Conferința este organizată de centrul de carte Fischer International în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cu universități internaționale de top și cu centre de formare a cadrelor didactice de prestigiu mondial. 

Sunt asteptați peste 300 de profesori de limba engleză și alți specialiști în formarea acestora. Evenimentul se bucură de participarea unor nume celebre din sfera ELT (English Language Teaching) internațională, reprezentanți ai editurilor Cambridge University Press, National Geographic Learning / Cengage Learning și Oxford University Press. Alături de aceștia, vor susține prelegeri și ateliere formatori ai unor centre renumite precum Pilgrims Teacher Training și English First.

Temele abordate la această conferință converg către nesfârșitele provocări didactice ale generației digitale, principiile predării în secolul 21, aplicarea lor la clasele numeroase din învățământul românesc, găsirea unui echilibru între metodele de predare revoluționare, super digitale, și cele tradiționale cum ar fi utilizarea poveștii la clasă, re-configurarea predării limbii engleze în circulație în spiritul principiului învățării pentru viață și multe alte probleme cu care dascălii din România se confruntă frecvent.

[citeste si]

Deloc lipsit de importanță în predarea unei limbii străine, conținutul predării va beneficia de o atenție specială la conferința națională a profesorilor de limba engleză 2016 prin analizarea unor materiale didactice construite atât pe materiale științifice de la sursă (arhiva foto-video și informativă National Geographic), cât și pe materiale care la ora actuală sunt vârful de lance al comunicării publice (discursurile TED), toate constituind nu doar surse de informații extrem de actuale, dar și modele de comunicări sau discursuri la cele mai înalte standarde mondiale. Organizatorii conferinței vor pune la dispoziția tuturor participanților aceste materiale.

Conferința anuală a profesorilor de limba engleză organizată de Fischer International, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României pentru al șaptelea an consecutiv, îi așteaptă pe toți profesioniștii implicați în predarea limbii engleze să intre în dezbatere direct cu invitații săi, profesori ai unor universități celebre, producători de programe educaționale BBC și formatori internaționali ai celor mai renumite instituții pentru pregatirea cadrelor didactice.

Detalii și înscrieri pe site-ul https://cartiengleza.ro/: https://goo.gl/XOtq5A

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy