EXCLUSIV  Prof. dr. Șerban Bubenek și Dr. Alexandru Șerban: Realitatea din spitalele românești. Academia de Sănătate, Ediție specială

Ediție specială Academia de Sănătate
Ediție specială Academia de Sănătate

Președintele Societății Române de ATI (SRATI), prof. dr. Șerban Bubenek, și dr. Alexandru Șerban vin astăzi, de la ora 18.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a arăta care este realitatea cruntă din spitalele românești, la un an de la izbucnirea pandemiei COVID-19.

Pandemia COVID-19 a pus o presiune uriașă pe spitalele și medicii români, care s-au confruntat peste noapte cu o patologie necunoscută și imprevizibilă, cu care se luptă din răsputeri cu orice au și cum pot.

Doi dintre actorii care luptă în prima linie în pandemia COVID-19, vin astăzi la o ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a explica exact cât de gravă este situația și cât de aproape suntem de marginea prăpastiei.

Este vorba de Prof dr Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI (SRATI), Terapia Intensivă fiind disciplina pe care pandemia a pus cea mai mare presiune, dar și de prof. dr Alexandru Șerban, de la Universitatea București.

Ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate va fi transmisă marți, 2 februarie 2021, de la ora 18.00, simultan, pe canalele de Youtube și pe paginile de Facebook ale DC News, DC Medical și DC News TV. Ulterior va putea fi urmărită și aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel