Produs CONTROVERSAT vândut la Buzău. Crucea discordiei: ”Nu putem tolera așa ceva!”

cruce
cruce

Un produs vândut în România a creat mari controverse.

După ce în presa locală a apărut povestea unui buzoian care a creat o cruce ortodoxă, gravată cu rugăciunea „Tatăl nostru", pe adresa redacției DC News ne-a fost semnalat faptul că produsul nu ar fi nicidecum original.

”Am avut bucuria să călătoresc la Salonic si să îmi îndeplinesc visul de a vizita lăcașuri de cult creștin ortodoxe. Ele m-au inspirat să creez un obiect bisericesc cu o mare însemnătate în sufletul meu, cât și a tuturor celor care îl iubesc pe Dumnezeu.", a povestit tânărul citat de Reporter Buzoian.

Comerciantul nu a obținut aprobarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, Biserica având drept exclusiv de producție și comercializare a obiectelor de cult. Cu toate acestea a decis să meargă mai departe cu proiectul său, iar acum vinde crucea gravată cu rugăciunea „Tatăl nostru" cu 180 lei bucata.

Pe adresa redacției DC News a venit următorul punct de vedere vizavi de ”unicitatea” produsului:

”Vă rog să citiți cu atenție articolul publicat astăzi pe Reporter Buzoian și intens promovat pe FB, iar apoi sa evaluați probele mele:

1) Ideea există de mai mulți ani în SUA. Inițial, aceste cruci erau realizate doar în limba engleză și spaniolă. Modelul de inspirație poate fi găsit peste tot e Google: https://www.google.com/search?q=our+father+cross&client=firefox-b-d&sxsrf=ACYBGNRZCNpSe-4qxUWLe-r9YNvncyS_Ow:1575070475859&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjMvtbhypDmAhUCIMUKHXlMBysQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1280&bih=608

2) produsul NU ESTE UNIC în România. Domnul NU ARE NICIO LICENȚĂ. Iar în BUZAU, el a fost adus și realizat chiar de către mine, subsemnata! (...)

3) prețul unei astfel de cruci este de 5-7 $, în funcție de mărime + costuri de shipping și vamă. Domnul din Buzău le cere clienților dumnealui 180 lei/buc.

Doresc ca aceste informații să fie făcute public și îmi asum orice urmări.

Nu putem tolera bătaia de joc a speculanților ieftini, în numele credinței!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel