Procurorul lui Onea-amenințări. Ciutacu: Nu empatizez deloc

Victor Ciutacu a transmis un mesaj dur procurorului care a început urmărirea penală împotriva lui Lucian Onea și a lui Mircea Negulescu și care acum se plânge, conform surselor din presă, că ar fi amenințată. 

Procuroarea Elena Iordache de la Secția de urmarire penală din PICCJ, care a început urmarirea penală împotriva procurorilor Lucian Onea (foto) și Mircea Negulescu, ar fi fost supusa unor amenintari deosebit de dure, potrivit Lugu.ro. Cu privire la acest aspect, jurnalistul Victor Ciutacu a declarat că nu poate avea sentimente umane față de Elena Iordache.

 "a făcut-o tot în urma unor presiuni insistente"

Când pleci de-acasă pentru a fi audiat la Parchetul General știind că nu ai făcut nimic, dar că părinții tăi cardiaci, soția și copilul stau ca pe ace, să nu cumva să te scoată legat la încheieturi ca să-și desăvârșească făcătura la comandă, nu te simți foarte confortabil. Tocmai d-aia, cu toată dragostea, nu empatizez deloc, dar absolut deloc, cu traumatizata (pe surse) procuroare Elena Iordache, asupra căreia - da! - sunt convins că sunt presiuni uriașe pentru a-i scoate pe golanii de la DNA Ploiești la vopsea. La fel cum sunt convins că și când ne-a chemat la audieri pe noi, preț de un autocar de slujbași, să ne întrebe dacă nu cumva suntem pe tiră cu inculpatul-fugar, a făcut-o tot în urma unor presiuni insistente. O să am sentimente umane manifestate public față de doamna înalt magistrat când va ieși public să denunțe presiunile, când va spune exact cine și cum a intimidat-o/forțat-o și când va face toate demersurile prevăzute de lege în asemenea cazuri

citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel