Procurorul general, declarație de ultimă oră despre Dan Condrea

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat marţi că în cazul lui Dan Condrea există suspiciunea că ar fi sinucidere.

'Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probaţiunii - după circumstanţele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe şosea, de mai multe ori, în zona aceea', a spus Lazăr, marţi, la sediul CSM.

El a precizat că procurorii îi audiază pe toţi martorii identificaţi pentru a clarifica circumstanţele în care s-a produs accidentul.

'De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanţele şi aşa mai departe', a arătat Lazăr.

Despre cazul Hexi Pharma, procurorul general a afirmat că există persoane vătămate care au mai primit astfel de soluţii diluate şi se continuă investigaţia.

'Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor. Procurorul ia mereu toate măsurile pentru a se asigura de recuperarea prejudiciului. Din păcate, cei care comit astfel de fapte, mereu comit faptele înainte ca ei (procurorii - n.r.) să ia măsurile. Aş vrea să se înţeleagă că procurorul nu ia măsuri arbitrare, ci când are toate probele pentru a nu leza drepturile fundamentale ale celor cercetaţi', a adăugat Lazăr. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel