Procurorii îi dau o nouă lovitură lui Dragomir

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, va fi cercetat în libertate, însă trei imobile pe care le deţine au fost puse sub sechestru, miercuri, de poliţiştii din cadrul Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Prin măsura luată, anchetatorii vizează crearea posibilității de recuperare a prejudiciului din dosarul în care este cercetat Dumitru Dragomir.

"În cursul zilei de azi 16 aprilie 2014, poliţişti din cadrul D.G.P.M.B., sub supravegherea unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, continuând activităţile de urmărire penală privind pe inculpaţii Dragomir Dumitru, Corbu Mihai şi Arhire Radu, au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra a trei imobile, identificate ca aparţinând lui Dragomir Dumitru, în vederea creării posibilităţii de recuperare a prejudiciului cauzat, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor pentru care este cercetat", transmite Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prin intermediul unui comunicat de presă.

Citește și: Dumitru Dragomir și Mihai Corbu, reținuți pentru 24 de ore

În dosarul "Comisionului de la Ligă", procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti îl acuză pe fostul preşedinte al LPF de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani. În același dosar, omul de afaceri Mihai Corbu este acuzat de complicitate la delapidare, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, iar Radu Arhire - de complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

Doar Dumitru Dragomir este cercetat în libertate, în timp ce Corbu şi Arhire se află în stare de arest preventiv.

Vezi și: Cum a declanșat Becali dosarul în care e audiat Dragomir. Un personaj cheie în tranzacțiile Gazprom - Ioana Băsescu - ar putea fi implicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel