Procesului de la Nuremberg. Arhivele dezvăluie cine s-ar fi aflat în spatele declanșării celui de-Al Doilea Război Mondial

Arhivele procesului de la Nuremberg au fost desecretizate recent, acesta scoțând în evidență cine s-ar fi aflat cu adevărat în spatele declanșării celei de-a doua conflagrații mondiale. 

Telford Taylor, procurorul american la Tribunalul de la Nuremberg pentru crimele de război declară împotriva responsabililor cartelului petrolifer şi farmaceutic IG Farben următoarele:

„Crimele de care sunt acuzaţi aceşti indivizi nu au fost comise de furie sau pentru o reacţie neaşteptată. Nu se construieşte oenormă maşină de război într-o răbufnire de pasiune, nici unlagăr ca şi Auschwitz într-o crampă de brutalitate. Scopul lor era să construiască din poporul german o maşină militară care să îşi poată impune propriul domeniu în Europa şi în alte naţiuni dincolo de mări. Au fost urzeala mantiei negre a Morţii care a devastat Europa".

Citește și: Cum ar fi arătat America dacă naziştii şi japonezii ar fi câştigat Al Doilea Război Mondial

 

Arhiva a fost publicată mulţumită Dr. Rath Health Foundation, o organizaţie non profit.
După 60 de ani de linişte, arhivele istorice ale Tribunalului pentru crime de război care au stabilit cine sunt responsabilii celui de-Al Doilea Război Mondial par să fie în sfârşit disponibile publicului din toată lumea. Actualmente, cărţile de istorie învaţă că Al Doilea Război Mondial a izbucnit din cauza unui dictator nebun, Hitler, şi de urmaşii săi nemiloşi, naziştii.

Cu toate acestea, zeci de mii de documente istorice ale Tribunalului din Nuremberg, publicate recent online, descriu în mod neechivoc, că:

- Al Doilea Război Mondial, un conflict care a costat viaţa a peste 60 de milioane de persoane, a fost planificat şi finanţat de cel mai mare cartel chimic şi farmaceutic din lume. La acea vreme,  IG Farben era constituită din Bayer, BASF, Hoechst şi alţii.

- Forţa care a pus în mişcare cel de-Al Doilea Război Mondial era ambiţia IG Farben de a obţine controlul asupra pieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor, eliminând orice concurenţă prinforţă.

- Companiile din grupul IG Farben au finanţat ridicarea la putere a partidului nazist şi transformarea democraţiei germane într-o dictatură.

- Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii prevedea trei faze:

     - prima era cucerirea continentului euroasiatic;

     - a doua era cucerirea Marii Bitanii şi a tuturor coloniilor;

     - a treia era înfrângerea militară a SUA şi a celorlalteţări din lume.

Citește și: Arhitectul lui Hitler: Albert Speer

Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben, pentru dominarea lumii, a fost distrus de angajamentul majorităţiiţărilor din lume şi de sacrificiile lor extraordinare.
Cu toată că această victorie a fost importantă pentru toată rasa umană,noua ordine postbelică era deja influenţată de interesele naţiunilor câştigătoare, în termeni de petrol şi medicamente:

Acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilorlor economici din ţările învingătoare.

Directorii cartelului IG Farben, după o simplă „avertizare" la Nuremberg, au fost imediat reintegraţi de noii proprietari aiacţiunilor de la IG Farben în Statele Unite şi în Regatul Unit pentru a contribui la consolidarea cartelului petrolifer şi farmaceutic la nivel mondial.

Aceste fapte, au fost totuşi ascunse în mod esenţial lumii întregi; toţi au fost păcăliţi să creadă că, cu primul proces de la Nurimberg, împotriva responsabililor militari şi politici, „principalii criminali de război" au fostdeja înmânaţi justiţiei.

După acest prim proces, Tribunalul din Nuremberg a condus alte 12 procese. Printre acestea, cel mai important era împotriva cartelului petrolifer şi farmaceutic IG Farben. Directorii cartelului, conform Procurorului american Telford Taylor, erau principalii criminali de război, fără de care Al Doilea Război Mondial nu ar fi fost posibil.

E de neconceput şi intolerabil faptul că rasa umană trebuie să continuă să bâjbâie în întuneric atunci când e vorba de responsabilii celui de-Al Doilea Război Mondial: cea mai mare crimă comisă până acum peplaneta pe care trăim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel