Probleme în sistemul de urgenţă. Raed Arafat: Ăsta este mesajul pe care îl dau magistraţii

Raed Arafat
Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a arătat, la Antena 3, că sunt probleme mari în sistemul de urgenţă din România şi chiar a povestit o întâmplare cu o angajată a serviciului de ambulanţă, dată afară de superiori şi adusă înapoi de o instanţă de judecată. 

"În instituţiile noastre sunt cazuri care apar şi în care este vorba ba despre neglijenţă, ba despre cineva care nu îşi face treaba, uneori ajungem şi la Parchet. Astăzi mi-a venit de la cineva o informare cu o doamnă prinsă sub efectul alcoolului în timpul serviciului, sancţionată de superiori prin concediere. Astăzi, a primit decizia instanţei de a se întoarce la lucru, din păcate.

Din punctul meu de vedere, când o persoană din cadrul SAJ vine la serviciu sub influenţa alcoolului îmi pun o întrebare legat de faptul dacă acea persoană este aptă să rămână acolo. Şi când şefii au dat-o afară şi ea s-a întors prin decizie judecătorească, problema este că la următoarea persoană nu se vor mai lua măsuri. Nu e des, dar avem cam două sau trei cazuri pe an. Ăsta este mesajul magistraţilor pentru ceilalţi colegi ai doamnei, că este în regulă să vii băut la serviciu!", a declarat Raed Arafat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel