Pro TV, la petrecerea din pandemie pe care vedetele vor să o uite. FILMARE trecută la ”PRIVAT” după ce a ajuns în presă - update

Lansarea unui hotel de lux din stațiunea Olimp a fost prilej de întâlnire pentru mai mulți influenceri și vedete din București. În plină pandemie, unele vedete au uitat de respectarea regulilor de distanțare și a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Mai multe vedete din showbiz, dar și din lumea televiziunii, au participat, în urmă cu două săptămâni, la petrecerea de lansare a unui resort de lux pe litoralul românesc. Printre cei prezenți, s-a aflat și vedeta PRO TV, Andreea Esca. 

În filmulețul „Distracție la mare”, publicat pe contul de Facebook al Adinei Buzatu, de asemenea prezentă la eveniment, se vedea cum la petrecere au participat zeci de persoane. Se vedea pentru că, între timp, clipul video a fost trecut la privat.

2. -imagine fara descriere- (video_youtube_captura_67454100.JPG)

În filmare se putea observa că nu este respectată distanțarea. Petrecerea s-a mutat în aer liber, acolo unde Delia a susținut un concert în fața unei mulțimi care a dansat fără distanțare. 

În același video, acum privat, se putea vedea cum o echipă a televiziunii PRO TV îi ia declarații Adinei Buzatu.

Și prezentatoarea Știrilor Pro TV, Andreea Esca, a fost la inaugurarea resortului, alături de fiica sa, Alexia, care a postat o imagine înainte de concertul Deliei. 

3. -imagine fara descriere- (alexia_eram_instagram_74129900.JPG)

Între timp... record de îmbolnăviri în România

Între timp, se înregistrează un nou record de îmbolnăviri în România: 698 de cazuri COVID-19 în 24 de ore!

Potrivit GCS, până sâmbătă, în România au fost confirmate 32.079 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.613 au fost externate, dintre care 21.414 de pacienți vindecați și 1.793 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare și 406 pacienți externați la cerere cu test pozitiv.

Între timp... continuă petrecerile la malul mării

La malul mării, persoanele se înghesuie pe un petic de plajă sau în fața barurilor, fără măști sau urmă de distanțare socială. Dacă ne luăm după imaginile de pe litoral, frica de COVID-19 a trecut. Nejustificat, în contextul în care numărul de cazuri noi a crescut alarmant.

UPDATE: Filmarea de pe contul de YouTube al Adinei Buzatu se poate vedea din nou. 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel