Harry şi Meghan, vizită în Fiji. Dar inedit, primit de prinț

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au ajuns în Fiji, unde au fost întâmpinaţi cu o ceremonie de dansuri tradiţionale şi degustarea băuturii kava. 

Meghan, care este însărcinată în aproape patru luni, urmează să participe alături de soţul său la activităţile de pe agenda turneului regal în Fiji, după ce luni a luat o pauza şi s-a odihnit pe idilica Fraser Island. După ce cuplul regal a ajuns marţi în Fiji cu o cursă a companiei aeriene Qantas, prinţul Harry, îmbrăcat într-un costum de culoare gri deschis şi purtând decoraţiile militare, a trecut în revistă garda formată din 100 de soldaţi şi marinari din Fiji. Meghan era îmbrăcată cu o rochie albă, creată de designerul australian Zimmermann, iar pe cap purta o pălărie asortată, semnată de creatorul londonez Stephen Jones. Prinţul Harry a degustat tradiţionala băutură kava în cadrul ceremoniei de bun venit desfăşurate în Albert Park din Suva.

Prințul a primit un dar inedit

Festivitatea, care simbolizează identitatea şi patrimoniul cultural al Fiji, a fost similară cu cea la care au participat regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip în 1953. Ceremonialul a inclus un dans tradiţional, iar prinţul Harry a primit în dar un Tabua, colţ lustruit de caşalot. În cursul serii, cuplul regal are programată o cină oficială găzduită de preşedintele Jioji Konrote. Fiji este republică din 1987, dar face încă parte din Commonwealth şi poartă în continuare însemnele drapelului naţional britanic pe steagul său. Cuplul regal va petrece două zile în Fiji, după care joi se va îndrepta spre Tonga. Ducele şi ducesa vor reveni vineri la Sydney pentru ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus, iniţiate de prinşul Harry şi destinate veteranilor şi militarilor răniţi în misiunile de luptă. Duminică dimineaţă, cuplul regal va zbura spre Noua Zeelandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel