Prințul Harry și Meghan, concurs cu cizme din cauciuc

În turneul princiar în Noua Zeelandă, Meghan l-a învins pe Harry în concursul de aruncat cizme din cauciuc.

Meghan Markle a demonstrat marţi un talent neobişnuit la concursul de aruncat cizme din cauciuc, un sport insolit inventat în Noua Zeelandă, pe parcursul căruia fosta actriţă americană l-a depăşit cu uşurinţă pe soţul ei, prinţul Harry al Marii Britanii, informează AFP.

Este puţin probabil ca fosta protagonistă a serialului TV american 'Suits' să îşi fi imaginat atunci când s-a căsătorit cu Harry că datoria ei de reprezentantă a Coroanei britanice o va aduce în situaţia de a arunca cât mai departe posibil cizme din cauciuc pe un teren îmbibat de ploaie. Însă ducesa, a cărei sarcină este abia vizibilă, a aruncat fără probleme o cizmă roşie până la un punct alb. Reuşind acel lucru, ea l-a învins pe soţul ei, Harry, în aplauzele copiilor din echipa sa.

Competiţie copilărească

Isabella Iti, una dintre elevele de la Pinehill School unde a fost organizat evenimentul, a spus că în cuplul princiar britanic a domnit o atmosferă de competiţie copilărească. 'Cred că ea îşi spunea că nu avea nicio şansă să câştige. Şi totuşi a câştigat', a adăugat ea.

Aruncarea de cizme de ploaie sau 'welly wanging', aşa cum este cunoscut acest sport insolit în Noua Zeelandă, este practicat cu ocazia unor sărbători săteşti sau a unor evenimente de caritate. Tăiatul de lemne, scuiparea sâmburilor de măsline şi urcarea în copaci cât mai repede posibil sunt, de asemenea, activităţi populare.

Turneu-maraton

În pofida rezultatului ei impresionant, ducesa de Sussex este departe de recordul stabilit de Brent Newdick, fost participant la proba de decatlon la Jocurile Commonwealth. Potrivit presei locale, sportivul neozeelandez a aruncat o cizmă pe o distanţă de 48,5 metri, dar a fost descalificat, întrucât nu era originar din regiunea în care avea loc concursul.

Cuplul princiar britanic participă la ultima etapă a unui turneu-maraton de 16 zile în regiunea Oceanului Pacific, în timpul căruia au vizitat Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă. Ducele şi ducesa de Sussex au avut de bifat în programul acestui turneu peste 70 de evenimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel