Prințul Charles și Camilla Parker ar fi în pragul divorțului

charles-camilla
charles-camilla

Moștenitorul coroanei  britanice, prinţul Charles, ar urma să divorţele de Camilla Parker Bowles. Conform tabloidului Globe, cuplul princiar este în pragul despărţirii.

Faptul că regina Elisabeta a II-a nu prea o agreează pe soţia fiului său, Camilla, şi-ar putea spune în sfârşit cuvântul. Presa de scandal speculează că Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles ar fi în pragul divorţului, la aproape 7 ani de la nuntă.

Potrivit People looks, se pare că o dispută publică dintre noră şi soacră a fost picătura care a umplut paharul.

Prinţul Charles şi soţia sa nu au mai apărut în public împreună în ultimele săptămâni. Recent, la un eveniment oficial, prinţul a fost însoţit de Kate Middleton.

În cazul în care Charles decide să divorţeze îl aşteaptă un proces lung şi dificil, având în vedere miza financiară, averea lui Charles fiind estimată la 300 milioane de dolari.

Charles şi Camilla Parker Bowles au o relaţie care durează încă din 1970. Cei doi s-au cunoscut la un meci de polo, iar Camilla a devenit iubita prinţului de Wales, care voia chiar s-o ia de soţie. Totuşi, capii familiei regale nu au considerat-o pe Camilla o soţie potrivită pentru viitorul rege, scrie RTV. În cele din urmă, prinţul Charles s-a căsătorit cu Diana, însă se pare că relaţia dintre el şi Camilla nu a încetat. Mai mult, chiar Prinţesa Diana a acuzat-o pe Camilla Parker Bowles că i-a distrus căsnicia. Între divorţul de Diana şi moartea acesteia, prinţul Charles a evitat pe cât posibil să se afişeze alături de Camilla, însă după decesul Prinţesei Inimilor, în 1997, relaţia lor nu a mai fost un secret pentru nimeni. Totuşi, cei doi s-au căsătorit abia în aprilie 2005.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel