Prinţesa Eugenie, nuntă ca prințul Harry. Poți participa și tu!

Prinţesa Eugenie calcă pe urmele prinţului Harry şi invită la nuntă 1.200 de oameni din rândul publicului.

Prinţesa Eugenie a Marii Britanii va călca pe urmele vărului ei, prinţul Harry, şi va invita 1.200 de membri din rândul publicului la nunta ei care va avea loc la castelul Windsor, în această toamnă, a anunţat miercuri Palatul Buckingham, citat de Reuters.

Eugenie (28 de ani), fiica cea mică a Prinţului Edward (cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta) şi a fostei sale soţii, Sarah Ferguson, ducesă de York, îşi va uni destinele cu prietenul său, Jack Brooksbank (32 de ani) pe data de 12 octombrie, în aceeaşi locaţie aleasă de vărul său, Prinţul Harry, pentru mariajul cu actriţa americană Meghan Markle.

Formularul de înscriere

Tot ca şi Harry, Eugenie va invita 1.200 de membri ai publicului pentru a participa la festivităţile organizate cu ocazia nunţii pe domeniul Castelului Windsor şi a-i putea vedea pe tinerii însurăţei părăsind Capela St. George după ceremonie. cei care doresc să perticipe la această nouă nuntă princiară pot completa formularul de înscriere aici:> https://publicevents.royal.uk/ballot.

Mai multe persoane din organizaţii caritabile şi copii de la şcolile locale urmate de Eugenie au fost de asemenea invitaţi să participe la fericitul eveniment.

Cuplul va face apoi o scurtă călătorie cu trăsura prin Windsor, asemănătoare cu cea făcută de Harry şi Meghan, în prezenţa unei mulţimi uriaşe. Eugenie, a noua în ordinea succesiunii la tronul britanic, lucrează în lumea artei, în timp ce logodnicul ei, fostul director al popularului club de noapte londonez Mahiki, activează în industria ospitalităţii.

Vezi și: Prinţul Harry şi Meghan, la o expoziţie omagială Nelson Mandela


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel