"Prințesa Diana a fost asasinată de Casa Regală". Cine spune asta

Printesa Diana
Printesa Diana

Au trecut 16 ani de când Prințesa Diana a murit, dar semnele de întrebare legate de accidentul tragic ce i-a adus sfârșitul încă persistă. În cea mai recentă carte a sa, scriitorul australian John Morgan aduce dovezi, pentru a demasca un eventual complot pus la cale de Casa Regală Britanică.

În volumul intitulat "Paris-London Connection: The Assassination of Princess Diana", Morgan încearcă să îi convingă pe cititori de faptul că moartea Prinţesei Inimilor nu a fost un tragic accident, ci o crimă orchestrată cu multă dibăcie.

Scriitorul spune că în procesul de după accident au existat 26 de martori care au minţit în faţa instanţei, fiind complici în acoperirea urmelor asasinatului.

Regia Familiei Regale 

Teoria conspiraţiei continuă în volumul de succes, iar Morgan scrie că "accidentul" a fost pus în aplicare de serviciul secret britanic MI6, dar planificat şi ordonat de membrii mai în vârstă ai Familiei Regale.

Australianul oferă în cartea sa numele celor 26 de martori-cheie care, potrivit dovezilor lui, sunt vinovați de sperjur. Cartea lui John Morgan se bucură de un imens succes, fiind disponibilă pe marile site-uri la preţul de 13,5 dolari, scrie antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel