Principalele declarații ale lui Traian Băsescu la întâlnirea cu fanii

Traian Băsescu s-a întâlnit, joi, cu fanii paginii Alături de Președintele Nostru. Printre cele mai importante declarații se numără cea despre Fundația Mișcarea Populară, despre care a spus "Aș vrea să crească singură. Să mă bag mai puțin", dar și cea despre feedback-urile "vulgare" sau despre presa liberă. 

Iată cele mai importante declarații ale președintelui Traian Băsescu, citate de Mediafax:

Pagina de Facebook, like-urile și fanii. Cu cine se întrece președintele în social media

* "În general, tot ce e pe pagina mea de Facebook este produs original".

* "Cele mai de succes poze sunt cele în care apar cu soţia".

* "Nu-mi plac feedback-urile vulgare, dar cele negative le iau ca atare. Cel mai interesant la Facebook este că lucrurile sunt măsurabile".

* "A fost un mare realizator care a spus că într-o lună vrea să mă întreacă la numărul de "Like-uri". După o lună s-a lăsat păgubaş, n-a ajuns nici măcar la jumătate".

Tehnologia

* "Am un iPhone, îmi place, m-am obişnuit foarte bine cu touchscreen-ul. Până să mă obişnuiesc mă trezeam că sunam fără să vreau ba la soţie, ba în altă parte...".

Presa liberă

* "Sunt adeptul unei prese absolut libere, nu am fost niciodată de acord cu reglementarea sa, se va reglementa ea singură. În acest moment, presa românească oferă ceea ce consumă publicul. Că este bine sau rău. La fel ca şi presa, Internetul trebuie să fie liber".

Pro gaze de șist

* "Sunt în favoarea gazelor de şist. Statele Unite au devenit independente în privinţa gazelor datorită gazelor de şist. Este adevărat că există riscuri, dar independenţa energetică este preferabilă".

România, justiția și democrația

* "Referendumul trebuie validat cu peste 50%+1 prezenţă. Sunt ţări care validează referendumuri cu mai puţin de 50% prezenţă, dar România nu a ajuns la un asemenea grad de democraţie. Aceasta este părerea mea".

* "Vă asigur că în justiţia din România principiul "Decât să condamni un nevinovat, mai bine nu condamni un vinovat" funcţionează. Am văzut cu ochii mei acest lucru. Este adevărat că acest principiu nu poate acoperi toate cazurile, am avut discuţii chiar în CSM".

+ "Aş vrea să las Fundaţia "Mişcarea Populară" să crească singură, să mă bag mai puţin".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel