Prințul William și Ducesa Kate, solicitare expresă pentru presă: Merită o copilărie fericită

Prințul William al Marii Britanii și soția sa, Catherine, solicită presei să nu publice fotografii neaturorizate ale copiilor lor. Ducii de Cambridge semnalează faptul că Prințul George este în prezent principala țintă "a unor paparazzi", apreciind că s-a depășit o limită, iar tacticile devin tot mai îngrijorătoare.

Potrivit agențiilor internaționale de presă, care citează o scrisoare adresată vineri mass-mediei de secretarul pe probleme de comunicare al ducilor de Cambridge, Jason Knauf, prințul William al Marii Britanii și soția sa, Catherine, au cerut presei să nu publice fotografii neautorizate ale prințului George, care a împlinit recent doi ani, și prințesa Charlotte, de trei luni.

"Prințul George este în prezent principala țintă" a unor paparazzi, se afirmă în textul menționat, care subliniază că "marea majoritate" a presei naționale și internaționale respectă normele și doar unii "au depășit limitele" și au publicat imagini obținute în "circumstanțe neacceptabile" ale strănepotului Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul George minte în privința vârstei lui. De ce nu spune adevărul

"Incidentele devin tot mai frecvente și tacticile tot mai îngrijorătoare. S-a depășit o limită și orice nouă escaladare a situației ar reprezenta un veritabil risc din punctul de vedere al securității", a afirmat Jason Knauf, amintind de câteva metode folosite de paparazzi, cum ar fi urmărirea mașinilor care ies din reședința regală, supravegherea deplasărilor prințului George și ale guvernantei lui sau chiar utilizarea altor copii care să-l atragă pe micul prinț în spațiile de joacă. 

"Orice copil, indiferent care este viitorul său public, merită o copilărie fericită, în care să aibă parte de intimitate și securitate", se menționează în scrisoare. Textul precizează că familia princiară nu vrea să-și țină copiii în spatele zidurilor palatului, ci dorește ca aceștia să beneficieze de compania altor micuți, în spații publice de joacă, și asigură că fotografii au avut și vor mai avea cu regularitate ocazia de a face poze celor doi copii, pe măsură ce ei vor crește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel