Primele imagini cu accidentul provocat de polițistul din Capitală. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă - VIDEO

Primele imagini cu accidentul provocat de polițistul din Capitală / Foto: Captură video Realitatea Plus
Primele imagini cu accidentul provocat de polițistul din Capitală / Foto: Captură video Realitatea Plus

Au apărut primele imagini cu accidentul provocat de polițistul din Capitală, în urma căruia o fetiță a murit, iar alta a fost rănită.

În spațiul public au apărut primele imagini surprinse de camerele de supraveghere, cu accidentul din Capitală, provocat de o mașină a poliției, în urma căruia o fetiță de aproximativ 13 ani a murit, iar alta a fost rănită, aflându-se acum la spital. Realitatea Plus a difuzat imagini care arată momentul impactului, atunci când cele două copile sunt lovite pe trecerea de pietoni.

Filmarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă și surprind momentul impactului. Cele două fete au încercat să traverseze pe trecerea de pietoni, dar au fost spulberate de mașina de poliție. Pe imagini se observă că autospeciala circula cu viteză și nu se observa ca agentul să fi pus frână. Totuși, toate aceste detalii urmează să fie stabilite de anchetatorii care au făcut cercetări la fața locului.

Acuzațiile lansate de martori la adresa agentului, care, potrivit surselor Realitatea Plus, ar avea 30 de ani, sunt foarte grave. Aceștia spun că polițistul nu le-ar fi acordat primul ajutor fetițelor după ce le-a lovit cu mașina. Ba mai mult, acesta și-ar fi sunat mai întâi colegii, și nu Ambulanța, potrivit martorilor. În plus, tot martorii spun că după ce colegii polițistului ar fi ajuns la locul tragediei, acesta s-ar fi schimbat de uniforma de polițist în haine civile, în spatele unor tomberoane, iar ulterior s-a făcut nevăzut. Mașina de poliție nu ar fi avut pornite semnalele acustice, ci doar pe cele luminoase. 

Fata de 13 ani a murit. Cealaltă fată, în vârstă de 11 ani, este internată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, cu răni grave. În accident, a fost implicată o autospecială de la Secția 5 de Poliție. Agentul ar fi încadrat din anul 2017. În momentul accidentului, în zonă erau foarte multe persoane, a precizat sursa citată.

VEZI ȘI: Două fete au fost lovite de o mașină de poliție, în Capitală. Una dintre ele a murit / UPDATE

Reamintim că în luna noiembrie a anului trecut, o mașină de poliție a lovit un biciclist pe o șosea din Capitală. Bărbatul a căzut secerat la pământ, iar medicii au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor medical. În urma impactului, mașina de poliție a lovit și un alt autoturism care circula regulamentar, dar a rupt și un gard despărțitor. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel