O mașină de poliție a dat peste un vârsnic aflat pe bicicletă pe o șosea din București

Foto: captură România TV
Foto: captură România TV

Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din Capitală. Un bărbat a căzut la pământ de pe bicicletă după ce a fost lovit de o autospecială de poliție. 

O mașină de poliție a lovit un biciclist pe o șosea din Capitală. Bărbatul a căzut secerat la pământ, iar medicii au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor medical, relatează România TV. În urma impactului, mașina de poliție a lovit și un alt autoturism care circula regulamentar, dar a rupt și un gard despărțitor.

Victima a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani care se afla pe bicicletă în momentul accidentului și care se deplasa în aceeași direcție cu mașina de poliție. Mașina de poliție se afla pe calea de rulare a tramvaiului. 

Cum s-a produs accidentul 

"În jurul orei 14,40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Văcăreşti. Conducătorul unei autospeciale de poliţie care se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului pe Calea Văcăreşti dinspre Piaţa Sudului către Splaiul Unirii, având în funcţiune sistemele acustice şi luminoase, când a ajuns în zona Sun Plaza a intrat in coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi ar fi efectuat virajul la stânga", a anunțat Brigada Rutieră.

Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost zero. Calea de rulare a tramvaielor este restricționată pe ambele sensuri de circulație și, de asemenea, traficul este îngreunat în Sectorul 4 în zona unui mall.

După efectuarea cercetărilor la fața locului, mașina de poliție a fost ridicată de o platformă. Alți polițiști au sosit imediat la fața locului și au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii accidentului și cine se face vinovat. 

Neamţ: Bărbat în vârstă de 80 ani care a produs un accident, găsit mort la volan

Un bărbat în vârstă de 80 ani care a produs, marţi, un accident în Piatra-Neamţ, a fost găsit mort la volan de poliţiştii rutieri chemaţi la faţa locului de mai mulţi martori, scrie Agerpres. 

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că în autoturism se afla un conducător auto, în vârstă de 80 ani, din Piatra-Neamţ. Autoturismul ar fi intrat în coliziune cu alte două autoturisme, parcate regulamentar. Echipajul medical deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului în urma unui posibil stop cardio-respirator", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat alte victime. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor exacte în care a avut loc evenimentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel