Primele declarații publice ale Ulianei Ochinciuc. Ce spune despre moartea lui Condrea

Uliana Ochinciuc, soţia lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a vorbit pentru prima dată după izbucnirea scandalului dezinfectanţilor diluaţi, în exclusivitate pentru România TV, despre ziua accidentului, afacerile Hexi Pharma, cum era Dan Condrea ca soţ, despre copiii şi familia ei.

Soţia lui Dan Condrea crede că soţul ei a murit într-un accident provocat de oboseală, dat fiind faptul că în ultimele patru săptămâni înainte să moară, patronul Hexi Pharma a dormit "câte două ore pe noapte". Uliana Ochinciuc a mărturisit că soţui ei a renunţat la maşina personală pentru a nu fi recunoscut de presă. Autoturismul în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea aparţinea firmei Hexi Pharma şi fusese condus de tatăl său.

"În momentul în care a izbucnit scandalul a fost şocat. Nu dormea nopţile. Patru săptămâni a dormit 2 ore pe noapte. Lucrurile care îl presau era presa şi în special faptul că era acuzat de moartea oamenilor din cauza infecţiilor nozocomiale din spitale, lucru care este total neadevărat şi, pe de altă parte, era foarte afectat după ce se întorcea de la avocat. Îl vedeam din ce în ce mai afectat. Avea stabilită o întâlnire pentru luni, 23 mai, cu o altă echipă de avocaţi la care nu a mai ajuns", a mărturisit Uliana Ochinciuc, duminică seară.

Mai multe pe România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel