Primarul stațiunii Predeal, CONDAMNAT definitiv la închisoare cu suspendare

Magistraţi ai Curţii de Apel Braşov au respins, ca nefondat, apelul făcut de primarul staţiunii Predeal, Liviu Cocoş, care este condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, potrivit Agerpres.

Astfel, instanţa a menţinut decizia Judecătoriei Braşov din 27 aprilie 2016, prin care primarul şi alţi 12 inculpaţi în dosarul penal nr. 2509/197/2014, au fost condamnaţi pentru abuz în serviciu privind atribuirea ilegală a unor locuinţe ANL. 

"Respinge, ca nefondate, apelurile declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, inculpaţii Cocoş Liviu, Bucur Nicolae, Bordea Alina, Nedelcu Ştefan, Ilie Lucian, Hogea Mihaela Crinela, Frăţilă Marcel, Bogdan Dănuţ Ioan, Pop Ilie, Vitiuc Elena Anemaria,Toma Vasile, Nedeluţ Andreea, părţile civile Alecu Marius Eusebiu,Călin Marian, Oneaţă Ion Sabin, Şerban Loredana Mihaela, Cojocaru Maria, Necula Stela, Caţa Mariana, împotriva sentinţei penale nr.807/27.04.2016 pronunţată de Judecătoria Braşov, în dosarul penal nr.2509/197/2014, pe care o menţine", se arată în postarea referitoare la soluţia dată în acest dosar şi publicată pe portalul Curţii de Apel Braşov. 

Potrivit sursei citate, inculpaţii în acest dosar sunt obligaţi la plata a câte 150 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat, iar părţile civile la plata a câte 50 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat, restul cheltuielilor rămânând în sarcina statului. 

Sentinţa, pronunţată în şedinţă publică din 20 aprilie 2017, este definitivă. 

Actualul primar şi cei 12 consilieri locali din mandatul trecut au fost trimişi în judecată în ianuarie 2014, de Parchetul Judecătoriei Braşov, pentru abuz în serviciu şi fals intelectual.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel