Primarul "impotent" de la Câmpulung Moldovenesc, la schi cu maşina de serviciu

Constantin Şerban, primarul din Câmpulung Moldovenesc, a plecat  în vacanţă, în Austria, cu soţia şi cu soacra folosind o maşină a Centrului de Informare Turistică din oraş.

La doar câteva zile după ce a spus că este "impotent" din cauză că este hărţuit de presă, primarul din Câmpulung Moldovenesc s-a dus să se relaxeze la schi cu o maşină de teren a Centrului de Informare Turistică.

Edilul a confirmat că este cu maşina de serviciu în Austria, dar nu face o tragedie din asta şi s-a mirat că plecarea sa constituie un subiect de presă.

El spune că a făcut cerere către gestionarul Centrului, care i-a fost aprobată fără nici un fel de probleme. A asigurat însă că, în caz de defecţiuni sau accident, el va suporta costurile reparaţiilor.

"Din punctul meu de vedere lucrurile sunt în regulă, am plecat perfect legal. Dacă se întâmplă ceva cu maşina pe drum, vreun accident sau se strică, plătesc reparaţiile din banii mei. Aşa că nu văd unde ar fi problema", a declarat Gabriel Constantin Şerban, potrivit informatiata.ro.

Citește și:

Primarul din Câmpulung Moldovenesc se plânge că i-a fost afectat echilibrul necesar procreării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel