Primarul Gheorghe Damian, EXCLUS din PSD: Noaptea, ca hoții

Primarul Gheorghe Damian, cunoscut pentru că este în fruntea comunei cu cea mai mare absorbție de fonduri europene din România, a fost exclus oficial din PSD.

"Vin astăzi în fața dumneavoastră, cu respect pentru cetățenii pe care îi informați, așa cum ar trebui să facă orice om politic, să declar că sunt independent, că în urmă cu ceva vreme, conducerea centrală a PSD a luat decizia, în urma contestației făcută de mine, să fiu exclus. Mai exact, în 22 ianuarie 2018, Comitetul Executiv Național al PSD a aprobat excluderea mea și a domnului Ioan Florea, consilier județean, iată, la mai bine de un an de când Comitetul Executiv Județean al PSD, sub conducerea președintelui interimar, domnul Ioan Dîrzu, a decis într-o seară, târziu, într-o ședință în care nici măcar nu am fost invitat, nu mi s-a dat voie să fiu apărat – știm foarte bine că și cel mai mare criminal are dreptul la apărare în lumea aceasta – și am fost, practic, exclus din partid "noaptea, ca hoții", a spus primarul, într-o conferință de presă.

Anunțul privind excluderea primarului Gheorghe Damian din PSD a venit în luna ianuarie 2017, însă edilul a contestat decizia. La acel moment, liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a evitat să facă publice motivele excluderii, precizând doar că „sunt probleme interne".

[citeste si]

„Sunt niște chestiuni ale noastre, interne. Nu aș vrea să intru în detalii. Pentru a putea merge în forță mai departe și în sens constructiv în echipă s-a considerat că măsurile sunt cele necesare. Am început campania de reorganizare, de analiză. Uneori mai trebuie făcută și curățenie", declara liderul PSD Alba pentru Agerpres la acel moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel