Primarul din Caracal, declarație controversată după explozia din Crevedia. Fiul său e proprietarul firmei de GPL unde s-a produs tragedia

Ion Doldurea
Ion Doldurea

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia aparține fiului primarului din Caracal.

Într-un interviu pentru România TV, imediat după incendiu, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a făcut o declarație controversată. 

Întrebat dacă știe că au murit oameni, primarul din Caracal a dat un răspuns halucinant: „...  știu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți... pompierii... este problema lor”. 

Ulterior, într-un interviu pentru DC News, a spus că nu știa despre ce este vorba când a făcut declarația de mai sus. Vedeți aici mai multe explicații: https://www.dcnews.ro/doldurea-primarul-din-caracal-fiul-meu-nu-era-asociat-cu-borcea-la-firma-de-gpl-imi-voi-sprijini-baiatul-sa-nu-mai-spuna-lumea-de-beizadele-pentru-ca-nu-este-asa_927812.html

Ion Doldurea a zis că în momentul exploziei se afla în străinătate unde se pregătea să participe la o conferință, dar va reveni de urgență în România cu primul avion.

El a mai spus că fiul său „discută acum cu procurorii”.

VEZI ȘI: Doldurea, primarul din Caracal: Fiul meu nu era asociat cu Borcea la firma de GPL. Îmi voi sprijini băiatul. Să nu mai spună lumea de beizadele pentru că nu este așa - https://www.dcnews.ro/doldurea-primarul-din-caracal-fiul-meu-nu-era-asociat-cu-borcea-la-firma-de-gpl-imi-voi-sprijini-baiatul-sa-nu-mai-spuna-lumea-de-beizadele-pentru-ca-nu-este-asa_927812.html

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, sâmbătă seară, că patru victime ale exploziei de la Crevedia vor fi transferate în această noapte în Italia şi Belgia.

„A fost activat sistemul european de protecţie civilă, mai mult ca sigur în noaptea aceasta un număr de patru pacienţi vor fi transferaţi in Italia şi în Belgia", a declarat Ciolacu la Ministerul Afacerilor Interne.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă seară, în contextul tragediei produse în urma exploziilor de la Crevedia, că prioritatea zero este, în acest moment, „să le oferim celor afectaţi tot sprijinul necesar şi să le facilităm accesul la tratament în regim de urgenţă".

„O nouă tragedie a zguduit în această seară România şi sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. Transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi le urez însănătoşire grabnică celor răniţi. În acest moment, prioritatea zero este să le oferim celor afectaţi tot sprijinul necesar şi să le facilităm accesul la tratament în regim de urgenţă. De îndată ce situaţia din zona de risc va fi stabilizată, trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea şi regulile au fost încălcate. Solicit autorităţilor luarea de măsuri urgente pentru cei răniţi astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete", a scris Iohannis pe Facebook.

VEZI ȘI: Încep anchetele după incendiul din Crevedia. Opt șefi de ministere și instituții trebuie să răspundă - https://www.dcnews.ro/incep-anchetele-dupa-incendiul-din-crevedia-opt-sefi-de-ministere-si-institutii-care-trebuie-sa-raspunda_927807.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel